Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Victor Angelescu, atac la Gigi Becali și FCSB: „Au fost pedepsiți cei cu frica de Dumnezeu!”

Victor Angelescu, acționar la Rapid, a transmis săgeți către MM Stoica în direct la FANATIK SUPERLIGA, deranjat de ironiile oficialului FCSB înaintea derby-ului din Giulești.
24.04.2023 | 12:26
Exclusiv Victor Angelescu atac la Gigi Becali si FCSB Au fost pedepsiti cei cu frica de Dumnezeu
Exclusiv. Când ai ironii, ți se întoarce roata!. Victor Angelescu, atac la MM și FCSB Poate data viitoare o să fie mai calmi
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit să se impună în derby-ul cu FCSB, scor 1-0, după un gol marcat de Alexandru Albu în prima repriză. A fost prima victorie în play-off pentru giuleșteni și un rezultat care diminuează considerabil șansele la titlu ale rivalei FCSB. Oaspeții au ratat numeroase ocazii clare, în special în repriza a doua.

Victor Angelescu, mesaj direct pentru Mihai Stoica și oficialii FCSB după victoria Rapidului în Giulești: “Data viitoare să fie mai calmi”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a felicitat echipa, în frunte cu Adi Mutu, pentru victoria din Giulești. Un succes obținut în condițiile unei presiuni uriașe, creată inclusiv de unele declarații ironice din partea lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a ținut să îi transmită oficialului de la FCSB că pe viitor ar trebui să fie mai atent la discurs înaintea unui asemenea derby. “Data viitoare să fie mai calmi”, a fost mesajul pe care Victor Angelescu a ținut să îl transmită rivalilor de la FCSB după victoria Rapidului din Giulești.

VEZI VIDEO MAI JOS

“A fost o presiune cum este înainte de derby-uri. Vă dați seama, a fost presiune mare pe jucători. Mă bucur că l-am câștigat, mai ales că presiunea e mai mult din declarații. Noi ați văzut că nu suntem genul, nu începem cu ironii. Câteodată când ai ironii ți se întoarce roata.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, după Rapid – FCSB 1-0: “Cei de acolo sunt un club cu frica lui Dumnezeu. Sunt pedepsiți când încep cu ironii înainte de meci”

Știu că cei de acolo sunt un club cu frica lui Dumnezeu, probabil câteodată sunt și pedepsiți când încep cu ironii d-astea înainte de meci. Poate data viitoare o să fie mai calmi”, a punctat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Într-o atmosferă superbă, jucătorii Rapidului au intrat extrem de motivați la partida cu FCSB. Mai ales după seria de rezultate modeste din acest play-off. Doar că totul s-ar fi putut întoarce împotriva giuleștenilor după intrările foarte dure ale lui Onea și Grigore, care ar fi putut fi taxate cu două eliminări încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Horațiu Feșnic a decis să îi ierte pe rapidiști în ambele situații și a creat un adevărat scandal după acest meci. Adrian Ilie și chiar și Robert Niță au căzut de acord că Onea și Grigore ar fi meritat cartonașe roșii. Opinie susținută și de expertul contactat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Porumboiu.

FCSB rămâne la cinci puncte în spatele liderului Farul, iar șansele la titlu scad considerabil după această etapă. Rapid, prima victorie în play-off

FCSB rămâne la cinci puncte în spatele liderului Farul după rezultatul din Giulești și la un punct în spatele campioanei CFR Cluj. Calculele la titlu s-au complicat enorm pentru echipa lui Gigi Becali. Rapid este pe locul 5, cu 31 de puncte, șase mai puține decât FCSB. Sepsi – Farul, Universitatea Craiova – FCSB și Rapid – CFR Cluj sunt partidele etapei a șasea din play-off.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT