Sport

Exclusiv. Câștigă Gigi Becali titlul cu FCSB? Mitică Dragomir vine cu informații de culise după 1-1 cu CFR. „La ce bulan are!” Video

Dumitru Dragomir (77 de ani) nu exclude ca Gigi Becali să reușească să câștige titlul în SuperLiga cu FCSB după 8 ani. Dezvăluiri inedite.
11.04.2023 | 10:50
Exclusiv Castiga Gigi Becali titlul cu FCSB Mitica Dragomir vine cu informatii de culise dupa 11 cu CFR La ce bulan are Video
FCSB nu a mai luat titlul în SuperLiga din 2015. Sursă foto. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu exclude ca FCSB să câștige titlul chiar dacă nu a reușit să o învingă pe CFR Cluj. Fostul președinte al LPF, declarații savuroase la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”. 

Dumitru Dragomir: „S-ar putea să ia campionatul și atunci distruge tot: „Federație, Ligă, cunoscători de fotbal”

Mitică Dragomir vine cu o nouă profeție și nu exclude ca FCSB să recupereze handicapul față de Farul Constanța: „Nici nu mă bag la chestia, pentru că s-ar putea să ia campionatul și atunci distruge tot: federație, Ligă, cunoscători de fotbal, de-ăștia care-și dau cu părerea…”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Horia Ivanovici nu îi dă însă nicio șansă lui Gigi Becali: „Nu ia niciodată campionatul! Nu are antrenor. Poate să-l ia doar cu noroc! Și aseară a greșit toată echipa, toate schimbările!”.

Însă Dragomir crede că FCSB are un atu în haosul creat de patron la echipă: „Și o eu spun că și Farul și CFR Cluj au și antrenori buni și echipă bună, dar nu au nebunia lui Becali! La bulanul și norocul pe care-l are ăsta, s-ar putea să ia și campionatul. Și a făcut numai greșeli. I-a ieșit cu CFR-ul! S-a agățat iar la titlul. Mai e și ghinion, nu te supăra. Erau la un deget distanță liniile la ofsaid, la gol”.

ADVERTISEMENT

A urmat un schimb de replici între moderatorul emisiunii și „Oracolul de la Bălcești”: „Tu ești Gigi pro și eu sunt Gică contra! Asta să o țineți minte!”, i-a spus jurnalistul. Nea Mitică a completat: „El și când face greșeli, face marketing”, însă nu l-a convins pe Horia Ivanovici: „Eu am înțeles lucruri astea, dar cum o fi să nu iei campionatul al 7-8-lea an?! Să nu-mi spui că ia campionatul?! Ai curaj să zici asta?!”.

Pe cine vede „Oracolul de la Bălcești” favorită la titlu: „Cred că îl ia tot Dan Petrescu sau Hagi. Merită amândoi din plin, mai ales Hagi”

Dumitru Dragomir e de părere că Farul are cele mai mari șanse la titlu în SuperLiga: „Nu, eu cred că îl ia tot Dan Petrescu sau Hagi. Merită amândoi din plin, mai ales Hagi!”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a remarcat antiteza în discursul lui Gică Hagi de la FANATIK SUPERLIGA și atacurile lui Gigi Becali la adresa jucătorilor după meciul cu CFR Cluj: „L-am avut pe Gică Hagi care a vorbit de strategia, filosofia și mentalitatea lui și dup-aia Gigi Becali. N-are cum să ia Gigi Becali cu amatorismul care e acolo! La el totul e numai din vorbe!”.

Iar fostul conducător al fotbalului românesc încearcă să înțeleagă și strategia patronului FCSB: „Hagi contra lui Gigi Becali câștigă cu 100-o. Dar nu joacă ei, ci echipele lor. Aici e vorba și de noroc, nu numai de valoare. Prin ce face Gigi Becali, va avea peste 40.000 de spectatori pe Arena Națională. Marketingul făcut de el nu îl face nimic. Și dacă ia titlul?”.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să fii atât de amator! Nu poți să gândești așa! Nu faci circul ăsta”

Jurnalistul însă îl desființează din nou pe Gigi Becali: „Nea Mitică, nu poți să fii atât de amator, să nu faci echipa, să nu joci cu Cordea, să joci cu Miculescu. Nu poți să-l bagi pe Cristea la un moment dat mijlocaș central și după cinci minute să-l scoți, să-l bagi pe Radaslavescu săracul, care e atâta (n.r. mic) și să se bată cu ăia de la CFR!

Nu poți să gândești așa! Ai văzut un club mare unde să iasă patronul peste tot și să facă schimbările?! Nu faci circul ăla. Ai văzut ce zice de Cordea. Iar Hagi vine frumos cu discurs și explică”.

Dumitru Dragomir îl cunoaște foarte bine pe Hagi și modul în care lucrează și consideră că nu e ușor să joci nici la Farul sau la academia lui de la Ovidiu: „Și Hagi e foarte dificil ca antrenor. Eu știu tot ce se întâmplă! Presiunea pe care o pune Hagi de la copii și juniori ajută foarte mult. La Hagi te omoară cu gura și presiunea valorică a lui. E antrenor, manager cum îi place lui!”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT