Sport

Exclusiv. Ce l-a nemulțumit pe Ivaylo Petev după U Craiova – FC U Craiova 1-1: “Au cedat fizic!”

Ivaylo Petev va fi noul antenor al Universităţii Craiova. Eugen Trică a dezvăluit pentru FANATIK ce l-a nemulţumit pe bulgar la derby-ul cu FC U Craiova din Bănie.
06.11.2023 | 15:31
Exclusiv Ce la nemultumit pe Ivaylo Petev dupa U Craiova  FC U Craiova 11 Au cedat fizic
Exclusiv. Ce l-a nemulțumit pe Ivaylo Petev după U Craiova - FC U Craiova 1-1: "Au cedat fizic!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev este alesul lui Mihai Rotaru pentru postul de antrenor al Universităţii Craiova. Patronul oltenilor a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că s-a înţeles cu bulgarul, care va fi prezentat marţi şi va semna o înţelegere valabilă trei sezoane.

Dezvăluiri de culise: „Ce l-a nemulțumit pe antrenorul după bulgar la U Craiova – FC U Craiova 1-1”

FANATIK a surprins momentul în care Ivaylo Petev a venit la stadion pentru derby-ul orașului Craiova, iar Eugen Trică a dezvăluit care a fost marea sa nemulțumire: „A fost la meci și era puțin așa dezamăgit în primul rând de joc.

ADVERTISEMENT

Avea impresia că echipa a cedat fizic după minutul 60. Drept dovadă, Craiova pe final i-a dominat în zece oameni și portarul Popescu a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Nu i-a plăcut deloc lucrul ăsta și vrea să îmbunătățească rapid problema asta. Dar așa a spus că sunt jucători importanți la Craiova, însă sunt cu moralul la pământ. Echipa a căzut fizic și de-asta și-a și pus mâinile în cap. Nu-i venea să creadă că o echipă în zece oameni poate să te domine în halul ăla”, a spus Trică pentru publicația noastră.

ADVERTISEMENT

“Va fi pe bancă la meciul cu Dinamo”

Antrenorul bulgar a cerut informații de la Trică despre club, jucători și suporteri: „Pe majoritatea jucătorilor îi știa, pe Ivan, pe Mitriță. M-a întrebat de cei pe care nu îi știa. O să vin și eu pe la Craiova și o să mă mai văd cu el.

Va fi pe bancă la meciul cu Dinamo. Marți sau miercuri e la primul antrenament. I-a plăcut foarte mult stadionul din Craiova. Eu nu cred că e conflictual niciodată, vrea doar ca jucătorii să fie implicați 100% la antrenamente și să dea totul. Dacă nu faci asta, nu joci. Asta cere el de la jucători”. 

ADVERTISEMENT

Eugen Trică a dezvăluit principala calitate a lui Petev: „Simte jocul foarte bine, face schimbările cum trebuie, le cam are așa 90-95%. E ultraofensiv și îi place ca echipa să recupereze rapid mingea și să facă pressing”.

Mihai Rotaru: “Eu am nevoie de manager, cel care poate să conducă clubul, nu doar să antreneze 11 jucători titulari”

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că îi va oferi răbdare lui Ivaylo Petev, omul care a transformat Ludogoreţ Razgrad dintr-o echipă de liga a doua bulgară într-una de Champions League:

ADVERTISEMENT

“El a construit Ludogoreț de la zero, a luat-o din liga a 2-a și a dus-o în UCL. Dacă vrem să schimbăm din termen lung, nu putem pe termen scurt. Trebuie să schimbăm ceva în ceea ce înseamnă clubul Universitatea Craiova.

Da, suntem pe 4, la 3 puncte de podium, chiar dacă Rapid are meci mai puțin disputat. Vrem mult mai mult. Credem că se poate mult mai mult. Se impune o regândire a conceptului, a organigramei, la cel mai mic detaliu.Am discutat cu el săptămâna trecută, aseară până la 3 dimineața.

Eu am nevoie de manager. Antrenorii sunt 5 milioane în lumea asta, care pot să-ți antreneze 25 de băieți. Eu am nevoie de manager, cel care poate să conducă clubul, nu doar să antreneze 11 jucători titulari. Da, el a câștigat Liga Națiunilor Grupa B. Suntem într-un moment prost, nu vrem să cârpim, vrem să reconstruim costumul de la zero”, a spus Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
1,50 este cota exclusivă Betano pentru meciul Universitatea Craiova - Dinamo la pronosticul „1 solist”