Sport

Ivaylo Petev a venit la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova! Când va fi prezentat. Foto exclusiv

FANATIK l-a surprins pe Ivaylo Petev la derby-ul Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948 de pe stadionul „Ion Oblemenco”.
04.11.2023 | 20:18
Ivaylo Petev a venit la derbyul Universitatea Craiova  FC U Craiova Cand va fi prezentat Foto exclusiv
Ivaylo Petev a venit la Craiova pentru derby. Ar urma să îi ia locul lui Papură la Universitatea. Foto FANATIK
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 va fi ultimul pe banca „alb-albaștrilor” pentru Corneliu Papură. Ivaylo Petev îi va lua locul lui „Papi” la formația din Bănie, iar FANATIK l-a surprins pe experimentatul tehnician pe stadionul „Ion Oblemenco”. Săptămâna viitoare va fi prezentat ca nou antrenor al Universității Craiova.

Corneliu Papură, în pericol! Ivaylo Petev, în tribune la Universitatea Craiova – FC U Craiova

Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 se întâlnesc sămbătă, de la ora 21:15, pe arena din Bănie. Elevii lui Corneliu Papură au pus ochii pe cele trei puncte din derby și își doresc să revină în primele trei poziții din SuperLiga după ultimele înfrângeri usturătoare cu Petrolul și Rapid.

ADVERTISEMENT

Contestat de suporterii Universității Craiova și cu rezultate sub așteptările suporterilor din Bănie, Corneliu Papură este aproape să își termine aventura pe banca tehnică a oltenilor. Posibilul înlocuitor al lui „Papi” este în tribunele stadionului la derby-ul cu FC U Craiova 1948.

FANATIK l-a surprins pe tehnicianul bulgar la intrarea pe arena din Bănie la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Ivaylo Petev este pe lista oficialilor din Bănie pentru postul de antrenor, rămas al lui Corneliu Papură după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, informația fiind dezvăluită în premieră de site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev este un antrenor cu CV greu, având experiențe pe la Ludogoreț, dar și echipele naționale ale Bulgariei și Bosniei și Herțegovinei. Tehnicianul bulgar este liber de contract după despărțirea de campioana din țara vecină din luna trecută.

Istoricul lui Ivaylo Petev! A lucrat cu Edin Dzeko la naționala Bosniei

Ivaylo Petev și-a început cariera în antrenor la Lyubimets în Bulgaria, formație pe care a condus-o între 2008 și 2009. Apoi au urmat Ludogoreț Razgrad, Levski Sofia, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Apoi a urmat o carieră și la nivel internațional pe băncile Bulgariei și Bosniei și Herțegovinei, echipă cu care a înfruntat-o pe România în Liga Națiunilor. Acesta l-a avut ca elev și pe Edin Dzeko, jucător trecut pe la Intern Milano, Manchester City și AS Roma, dar și bun prieten cu Elvir Koljic.

Tehnicianul bulgar a fost pus pe liber de Ludogoreț Razgrad în urmă cu 10 zile după o remiză albă în deplasarea cu Arda. Ivaylo Petev a câștigat titlul și Cupa Bulgariei alături de formația la care activează și Cosm Moți după retragerea din fotbal.

ADVERTISEMENT

Absențe importante pentru Universitatea Craiova! Cine revină la derby-ul cu FC U Craiova

Dragoș Bon a anunțat că Florin Borța și Ștefan Baiaram rămân în continuare indisponibili la Universitatea Craiova după accidentările anunțate de FANATIK. Totuși, tehnicianul oltenilor se va putea baza pe David Lazar la derby-ul cu FC U Craiova.

„Toate gândurile noastre și energia este pusă în această partidă. Lăzărică va face parte din lot, după ultimele investigații nu este nimic grav, problemele sunt aceleași ca la partida din Cupa și Giulești. Fane Baiaram nu se antrenează cu echipa, la fel și Borța.

Elvir Koljic se antrenează normal, este în lot. A fost o decizie pur tactică să nu facă parte din lot pentru că știam că vom juca cu un junior în atac. Nu avea rost să îl ținem pe drumuri, am preferat să rămănă pentru că a avut oscilații în pregătiți și am considerat că este mult mai bine să îi creștem nivelul de pregătire”, a spus Dragoș Bon.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 5,60 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova - FC U Craiova