Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Cei de la CFR Cluj întind mâna celor de la FCSB după accidentările lui Olaru și Compagno. „I-am propus lui Meme Stoica” Video

CFR Cluj a făcut un gest extraordinar pentru cei de la FCSB și le-a propus să îi ajute cu operația și recuperarea lui Darius Olaru și Andrea Compagno.
16.12.2022 | 11:22
Exclusiv Cei de la CFR Cluj intind mana celor de la FCSB dupa accidentarile lui Olaru si Compagno Iam propus lui Meme Stoica Video
Darius Olaru și Andrea Compagno au suferit o nouă intervenție chirurgicală. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit cu o nouă emisiune după derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a intervenit în direct după ce campioana a egalat la puncte liderul Farul Constanța.

CFR Cluj, gest superb pentru FCSB, după accidentările horror ale lui Darius Olaru și Andrea Compagno! „Noi ne ocupam de tot la Cluj: cazare, masă, vizită”

Cristi Balaj a dezvăluit că ardelenii s-au oferit să îi ajute pe cei de la FCSB cu recuperarea lui Darius Olaru și Andrea Compagno: „Discutam cu Mihai Stoica înaintea meciului. Ne bucurăm când ne întâlnim, pentru că avem o relație de prietenie și rămâne o persoană dragă. Eu îl apreciez foarte mult. Are o inteligență sclipitoare. Vorbeam de Compagno și Olaru și mi-a arătat câteva poze. Trebuie să aibă altă intervenție chirurgicală”, a surprins oficialul CFR-ului la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ba, mai mult, CFR s-a oferit chiar să îi ajute cu anumite costuri și le-a recomandat un doctor de la Cluj: „Avem medici, oameni apropiați, domnul profesor Bran, un om iubitor de fotbal și ne-am oferit să îi ajutăm. E valabil pentru orice om de fotbal. Noi ne ocupam de tot la Cluj: cazare, masă, vizită. A spus deja că intervenția are loc. Mi-a arătat o poză și prima intervenție nu a fost tocmai reușită”.

Fostul arbitru e de părere că lupta la titlul în SuperLiga va fi din ce în ce mai încinsă: „Din punctul meu de vedere oricare ar fi fost rezultatul, lupta e strânsă. Farul e foarte bună, Sepsi se va bate la play-off și după înjumătățire va fi un campionat foarte disputat”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, săgeți către FCSB: „Ei au zis că le e frică de meciul cu Chindia mai mult și asta i-a ambiționat pe băieți”

Cristi Balaj a fost extrem de deranjat de discursul jucătorilor de la FCSB, care au spus că se tem mai mult de echipa lui Toni Petrea: „O victorie meritată din punctul meu de vedere. Am jucat împotriva unei echipe bune și șansa noastră e că tratăm meciurile foarte serios. Ei au zis că le e frică de meciul cu Chindia mai mult și asta i-am ambiționat pe băieți, pentru că s-au simțit ofensați. Noi respectăm toți adversarii”.

Balaj e de părere că și în cazul unei înfrângeri cu FCSB, pentru ardeleni situația nu s-ar fi schimbat foarte mult: „Nu era o tragedie nici dacă pierdeam partida. Pentru noi e important să nu primim gol și dacă se poate să înscriem. Am văzut că au scos în evidență că noi n-am avut ocazii. Dacă ei sunt așa buni la fazele fixe, înseamnă că nu putem să îi mai surprindem”.

ADVERTISEMENT

Criticat de Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj, Cristi Balaj e de părere că Andrei Vlad a făcut un meci foarte bun: „Ocaziilor lor au apărut după ce am înscris și ne-am retras. Până atunci, chiar dacă prima repriză nu a fost spectaculoasă, noi ne-am apărat exact, am încercat să înscriem. Cel mai bun jucător al lor a fost portarul și asta spune multe. 

A dat gol dintr-o poziție dificilă, nu e ușor cu mingea sub tine. E greu de scos de sub portar. Eu cred că pentru Vlad era foarte greu să scoată acel șut. Ne bucurăm ponderat, știm că mai avem o partidă și avem același discurs și după meciuri”, a mai spus președintele campioanei, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT