Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “CFR e în scădere!”. “Fălcosul” Andone și-a ales favorita la titlu. Analiza luptei din play-off. Video

Fost campion cu CFR Cluj, Ioan Andone nu mai crede în ardeleni în lupta la titlu. La Fanatik SuperLiga, "Fălcosul" a analizat meciurile etapei din play-off.
03.04.2023 | 11:42
Exclusiv CFR e in scadere Falcosul Andone sia ales favorita la titlu Analiza luptei din playoff Video
Dan Petrescu și-a criticat din nou jucătorii după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu are victorie după primele două etape din play-off și, poate chiar mai alarmant, jocul este unul modest. După un 2-2 norocos etapa trecută, campioana s-a chinuit și la Craiova. A scos tot o remiză, scor 1-1. Cvek a deschis scorul pentru CFR Cluj, în repriza secundă, dar egalarea a venit doar 3 minute mai târziu de la Koljc.

Ioan Andone, dezamăgit de campioană după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 și are o nouă favorită la titlu: “Farul e în pole-position”

Ioan Andone, fost campion cu CFR Cluj, pare să își piardă încrederea în trupa lui Dan Petrescu. După cele două meciuri disputate în această etapă de play-off are deja o altă favorită la titlu. Farul, care a remizat în Giulești, scor 1-1, a avut o prestație impresionantă în opinia fostului mare dinamovist.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Schimbările cred că au făcut diferența. Acolo s-a decis, asta e părerea mea. Cu toate că experiența jucătorilor de la CFR, pe care Dan se bazează de ani de zile, pe mine m-a mirat. De obicei la Craiova jucau bine. Chiar ultima înfrângere pe care au avut-o, au jucat mult mai bine.

Când joci și prost și cu șansă obții un punct… mai sunt opt meciuri. Ei dominau tot timpul play-off-ul. Au luat gol la trei minute după ce au înscrie. E în cădere CFR Cluj. Farul pare în pole-position pentru mine pentru câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, impresionat de echipa lui Gheorghe Hagi după Rapid – Farul 1-1: “Ce presiune a fost în Giulești, ce stăpânire de sine”

M-am uitat la presiunea care a fost în Giulești, ce stăpânire de sine. Dacă era 2 sau 3-0 la pauză era un scor firesc. Rapid a avut meciul de la CFR Cluj în mână și pe ăsta l-a avut în mână la un moment dat. Pune-le patru puncte și vedem”, a fost analiza lui Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Farul a dominat mare parte din jocul cu Rapid, dar “giuleștenii” au fost cei care au deschis scorul, prin Bamgboye, în minutul 55. Ba chiar gazdele au avut și câteva ocazii de a se distanța înainte ca Dragoș Nedelcu să aducă egalarea, în minutul 76, cu un șut spectaculos de la marginea careului.

ADVERTISEMENT

Luni, de la ora 20:30, este programată ultima partidă din play-off. FCSB va juca în deplasare cu Sepsi, la debutul lui Elias Charalambous pe banca tehnică. Este o șansă mare pentru FCSB să se apropie de primele două clasate, care au remizat. De partea cealaltă, Sepsi vine după înfrângerea de la Farul, dar în care jocul a fost apreciat.

Farul termină pe primul loc etapa 2 de play-off, dar FCSB se poate apropia cu o victorie pe terenul lui Sepsi

Farul va rămâne pe primul loc în clasament și după această etapă de play-off, cu 36 de puncte. CFR Cluj este pe locul 2 cu 34 de puncte, iar FCSB are 30 de puncte înaintea partidei pe care o joacă pe terenul lui Sepsi. Universitatea Craiova a acumulat 29 de puncte după remiza cu CFR Cluj, iar Rapid are 28. Sepsi încearcă să vină din urmă, 21 de puncte în acest moment.

ADVERTISEMENT

Puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT