Sport

Exclusiv. Croitoru nu mai vine la FC U Craiova! Adrian Mititelu confirmă Fanatik. Update

Vestea șoc a zilei vine din Bănie, acolo unde Marius Croitoru nu va mai ajunge în cele din urmă la FC U Craiova.
09.10.2023 | 19:07
Exclusiv Croitoru nu mai vine la FC U Craiova Adrian Mititelu confirma Fanatik Update
Croitoru nu mai vine la FC U Craiova. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
09-10-2023
16:41

Adrian Mititelu confirmă FANATIK

Adrian Mititelu confirmă FANATIK, după ce editie.ro, ziarul patronului FC U Craiova, a scris despre motivele pentru care acesta nu s-a mai înțeles în cele din urmă cu Marius Croitoru.

Adrian Mititelu nu a fost mulțumit de singura posibilitate prin care tehnicianul ar fi putut fi trecut în acte la FC U Craiova, Marius Croitoru nu putea să fie angajat nici ca antrenor secund, din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenori.

Singura variantă prin care Marius Croitoru ar fi putut să fie trecut în acte la FC U Craiova era ca delegat al echipei, lucru pe care Adrian Mititelu nu l-a agreat.

FANATIK a aflat că tehnicianul nu va mai merge la FC U Craiova, deși lucrurile păreau să fie rezolvate și o întoarcere a lui Marius Croitoru în Bănie părea iminentă.

Marius Croitoru nu mai vine la FC U Craiova

Marius Croitoru nu mai revine la FC U Craiova, așa cum Valeriu Iftime a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIAnul trecut am greșit că nu am avut selecția bună!

ADVERTISEMENT

Cred că unul dintre marile merite le-a avut Croitoru, el și-a asumat jucători, întreba la scouting dacă e bun și i-a asumat. Marius nu poate antrena dacă nu are licența pro!

El nu poate să stea pe margine, plus că avea deja cartonaș roșu. Am avut o discuție cu șeful Școlii de Antrenori și mi-a spus că nu are cum să antreneze așa.

ADVERTISEMENT

I-am spus că până în martie, când își ia licența Pro, să nu mai antreneze, pentru că îl dau ăștia afară. Să dea Dumnezeu, domnul Mititelu știe ce are de făcut, dar eu nu cred că astăzi Marius Croitoru poate antrena în Liga 1!”.

„Eu nu cred că Marius merge la Craiova!”

„El nu poate, îl sancționează. Până la urmă au dreptate, că eu m-am colțit cu ei, dar așa e regula, nu a spus nimeni nimic, nu ai licența Pro, nu poți sta pe bancă.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că Marius merge la Craiova, nu cred! El nu a plecat de la mine din cauza rezultatelor, el era urmărit, era hingherit, cum se ridica de pe bancă și era sancționat!”, a mai spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În sezonul 2022-2023, Marius Croitoru a fost antrenorul lui FC U Craiova, unde a rezistat timp de 14 meciuri, având un bilanț negativ, echipa sa a suferit 6 înfrângeri, a făcut 3 egaluri și a câștigat de 5 ori.

ADVERTISEMENT

În ultima parte a sezonului a mers la FC Argeș, acolo unde a plecat cu scandal din Trivale, iar la începutul actualului sezon s-a întors la FC Botoșani, clubul la care s-a simțit cel mai bine în cariera de antrenor.

  • 43 de ani are Marius Croitoru
ADVERTISEMENT