Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali anunță o revenire de senzație la FCSB, în vară. Reacția lui Giovanni Becali: „Probabil ar fi vorba de un împrumut”. Update exclusiv

Olimpiu Moruțan ar putea reveni la FCSB! Gigi Becali a făcut dezvăluiri incendiare la Fanatik SuperLiga și le-a promis suporterilor transferuri care să aducă titlul după 9 ani!
23.05.2023 | 17:09
Gigi Becali anunta o revenire de senzatie la FCSB in vara Reactia lui Giovanni Becali Probabil ar fi vorba de un imprumut Update exclusiv
Exclusiv. „Da, e posibil!” Gigi Becali anunță o revenire de senzație la FCSB, în vară. Fotbalistul vândut pe milioane de euro, înapoi la București! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
23-05-2023
14:12

Giovanni Becali, despre posibila revenire a lui Moruțan la FCSB

În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a dezvăluit că vrea să readucă la FCSB un fotbalist care evoluează în Turcia. Una dintre variante ar fi Olimpiu Moruțan, care aparține de Galatasaray și care în acest sezon este împrumutat la Pisa.

„Moruțan aparține de Galata, clubul va decide ce va face cu el. E încă devreme, mercato se deschide abia în iulie, nu e grabă. Moruțan depinde numai de Galatasaray. Și el, și Cicâldău se vor întoarce la club la pregătire. Dacă FCSB s-ar interesa de el, probabil ar fi vorba despre un împrumut”, a declarat Giovanni Becali, consilierul firmei de impresariat care se ocupă de Moruțan, conform gsp.ro.

Olimpiu Moruțan ar putea fi unul dintre transferurile de titlu ale FCSB-ului în sezonul 2023-2024. Gigi Becali a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a vorbit despre campaniza de achiziții a roș-albaștrilor.

Olimpiu Moruțan, la FCSB?! Răspuns dat pe loc de Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat remanierea lotului după ce FCSB a pierdut titlul în SuperLiga pentru al 8-lea an la rând. Nu mai puțin de 6 jucători vor părăsi gruparea roș-albastră. Dezvăluirile au fost făcute în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera le-a promis însă suporterilor că la anul va sparge gheața, iar echipa sa va ieși campioană, într-un „război” sportiv cu nașul Gică Hagi. Becali e dispus să investească masiv în transferuri, iar la FCSB ar putea reveni Olimpiu Moruțan (24 de ani). Mijlocașul e împrumutat de Galatasaray la Pisa până la vară.

Gigi Becali este interesat totodată și de un fotbalist din SuperLiga. E vorba de atacantul lui FC Argeș, Arnold Garita. Camerunezul a marcat 12 goluri în campionat pentru formația care se luptă cu Dinamo la barajul pentru locul din primul eșalon.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – Garita e?) Stai să vedem, dacă rămâne liber ne interesează. (n.r – Moruțan se întoarce) Domne, e posibil, nu vreau să zic”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Olimpiu Moruțan aparține de Galatasaray, echipă care l-a cumpărat de la FCSB în vara lui 2021 în schimbul sumei de 2,8 milioane de euro. Toate detaliile transferului au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK. În acest sezon, internaționalul român, care e împrumutat la Pisa, în Serie B, a dat 6 goluri și 8 pase decisive în 35 de meciuri.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

La începutul intervenției telefonice de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a transmis că sub comanda lui Elias Charalambous s-ar putea întoarce un fost jucător al FCSB-ului din Turcia.

Pe lângă varianta Moruțan, mai poate fi vorba și despre Valentin Gheorghe, împrumutat la Umraniyespor și care mai are trei ani de contract cu roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT