Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Detalii din interior. Cum a plătit CSA Steaua întâmpinările la TAS și ce buget și-a stabilit pentru sezonul viitor. Video

Bugetul pentru sezonul viitor a fost stabilit deja la CSA Steaua, chiar dacă echipa de fotbal nu e sigură de promovarea în SuperLiga. Detalii exclusive
20.04.2023 | 12:28
Exclusiv Detalii din interior Cum a platit CSA Steaua intampinarile la TAS si ce buget sia stabilit pentru sezonul viitor Video
Exclusiv. Detalii din interior! Cum a plătit CSA Steaua întâmpinările la TAS și ce buget și-a stabilit pentru sezonul viitor. Video
ADVERTISEMENT

Andrei Cian, șeful departamentului fotbal de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, a fost invitat la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Acesta a dezvăluit în exclusivitate cum se cheltuiesc banii la gruparea din Ghencea.

Ce buget are CSA Steaua pentru sezonul viitor. Planuri în cazul unei promovări în SuperLiga

Secția de fotbal a CSA Steaua așteaptă ca Legea Sportului să fie schimbată pentru a putea avea drept de promovare în primul eșalon. Până atunci, oficialii „militari” au făcut câteva precizări legate de felul în care își cheltuiesc banii.

ADVERTISEMENT

La începutul anului trecut, FANATIK a dezvăluit suma colosală de bani pe care a cheltuit-o CSA Steaua pentru promovarea din Liga 3 în cel de-al doilea eșalon. Tot site-ul nostru v-a informat în exclusivitate și ce salariu imens câștigă Adi Popa la formația lui Oprița.

(n.r. – Întâmpinări la TAS din ce se plătesc?) Știu că a fost o întâmpinare și a fost din bani privați, nu din bani publici. Ministerul nu poate face un buget mâine că a intrat Steaua în A luați 200 de milioane că nu avem ce face cu noi.

ADVERTISEMENT

Noi la club la club la Steaua avem încheiate contracte de activitate sportivă. Că e handbalist, că e poloist, că e conotor, că e fotbalist, e același lucru. Acel contract are la bază un punctaj făcut de MTS.

În cazul unui campion olimpic sau mondial, punctajul poate ajunge la un 10 puncte x salariu mediu brut pe economie care e de vreo 6100 lei. Deci 60000 lei pe lună brut. Un sportiv de top.

ADVERTISEMENT

Facem un punctaj la un jucător de fotbal ca la noi, nu cred că poate ajunge mai sus de 8. Se calculează așa. În ce divizie joacă. E 1,5 puncte. E senior. Încă 1,5 puncte. Ce performanțe a avut. E Liga 1. 1 punct sau 1,5 puncte. Dacă e naționala României 2 puncte. Normal la anul bugetul e cel care e deja pus în practică. Deja am stabilit bugetul pentru la anul. Și la fotbal, și la polo.

Păi anul acesta bugetul a fost de 1 milion de euro brut, aproximativ, chiar mai puțin, în care sportivii au salarii… La secția de fotbal”, a declarat Andrei Cian, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT