Sport

Exclusiv. Dumitru Dragomir face cel mai bun 11 din cele două Craiove. „Ăla e cel mai tare jucător, dar e emotiv. E peste Deac!” Video

Dumitru Dragomir vrea o singură echipă în Craiova. Fostul președinte LPF crede că oltenii ar defila în SuperLiga dacă formațiile lui Rotaru și Mititelu s-ar uni.
15.02.2023 | 11:45
Exclusiv Dumitru Dragomir face cel mai bun 11 din cele doua Craiove Ala e cel mai tare jucator dar e emotiv E peste Deac Video
Dumitru Dragomir a alcătuit cel mai bun prim „11” format din jucătorii de la Universitatea Craiova și de la FC U Craiova 1948. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut un exercițiu de imaginație în cea mai recentă ediție a emisiunii PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul președinte LPF a alcătuit cel mai bun prim „11” format din jucătorii de la Universitatea Craiova și de la FC U Craiova 1948.

Cum ar arăta cel mai bun „11” format din jucători de la Universitatea și FC U Craiova. Profeția lui Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir este de părere că Oltenia ar avea o echipă de temut dacă în Craiova ar fi exista o singură formație, alcătuită din jucătorii de la Universitatea Craiova și cei de la FC U Craiova 1948. Dragomir e total împotriva conflictelor de identitate din fotbalul românesc, printre care și războiul FCSB – CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

„Totuși asta a lui Rotaru e mai puternică un pic. Din ambele echipe, ce echipă aș face eu la Craiova. Ambii fundași centrali luați de la Mititelu. I-aș lua pe Bauza și pe Bahassa. Din partea cealaltă aș lua restul.

Bancu, Vlădoiu, fundașul dreapta. (n.r- Baiaram, Andrei Ivan, Markovic, Mateiu?) După părerea mea, cel mai bun fotbalist de la Craiova e Căpățînă. Mă bazez pe capacitatea lui de efort și pe inteligența pe care o are.

ADVERTISEMENT

Doar că e un tip emotiv. Eu l-am cunoscut. Eu l-am adus la Voluntari și de aici a sărit. Are capacitate de efort cum nu sunt trei în România. E de nivelul lui Deac, dacă nu peste. E puțin dezordonat. Dar dacă joacă 4-5 etape ca fundaș dreapta, eu vă zic că se duce la mari echipe din această Europa. Are și viteză, trăsnet!

De Ivan nu prea sunt dat pe spate. Sunt dat pe spate de fundașul dreapta de la Mititelu (n.r. – Radu Negru). Piticania aia. Joacă de nu s-a pomenit. Ce centrări din viteză dă…”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la PROFEȚIILE LUI MITICĂ. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, propunere de transfer la Universitatea Craiova: „E diabolic”

În cele din urmă, Dragomir l-a lăudat și pe Andrei Ivan, omul care a dat golurile Universității Craiova cu CFR Cluj, scor 2-0. Totuși, fostul șef al Ligii crede că echipa lui Mihai Rotaru are nevoie neapărat de un portar și l-a propus pe Mihai Popa de la FC Voluntari.

„Eu să fiu în locul lui Rotaru… Se supără ăștia de la Voluntari pe mine că spun, dar ăsta e în primii trei portari ai țării, ăsta de la Voluntari (n.r. – Mihai Popa). Ce portar poate să fie și are 22 de ani. Are aproape 2 metri. E diabolic, tare de tot!

ADVERTISEMENT

Dacă ar face Craiova o echipa din astea două defilează. Ar bate pe toată lumea. L-ar bate pe Gigi la pas. Și ăsta joacă bine, Ivan. Îl bănuiesc de capacitate mică de efort, dar are inteligență bună. Lovește bine mingea. Cu stângul nu o prea perpelește, dar cu dreptul lovește bine și surprinzător dă bine cu capul. E un jucător bun, de cupele europene”, a conchis Mitică.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT