Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Florin Gardoș, discurs manifest în războiul FCSB – CSA. „Toți suntem steliști! Oare domnul Angelescu ce o fi luat de la Becali să spună că FCSB e Steaua?” Video

Florin Gardoș a vorbit despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua București și încearcă să împace ambele tabere.
29.03.2023 | 13:45
Exclusiv Florin Gardos discurs manifest in razboiul FCSB  CSA Toti suntem stelisti Oare domnul Angelescu ce o fi luat de la Becali sa spuna ca FCSB e Steaua Video
Florin Gardoș consideră că fanii CSA Steaua susțin echipa doar pentru a se opune lui Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș a explicat la FANATIK SUPERLIGA de ce acest conflict nu ar trebui să existe și a încercat să îngroape securea războiului dintre suporteri.

Florin Gardoș, despre marea schismă stelistă: „E cumva un vot anti Becali”

Fostul jucător al FCSB a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre conflictul interminabil dintre FCSB și CSA Steaua București: „Eu vorbesc doar ce am trăit și ce simt și ce văd, că nu cunosc speța. Pentru mine detaliile astea sunt aproape o limbă străină ceea ce a vorbit domnul avocat”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI 

Gardoș e convins că suporterii au de fapt un dinte împotriva patronului FCSB și de-asta susțin echipa Armatei: „E cumva un vot anti Becali, nu e un vot pro CSA Steaua. Adică oricine susține FCSB, din punctul lor de vedere e omul lui Becali. Nu știu ce le-ar spune unora care n-au nicio treabă cu FCSB, cu domnul Becali, care a jucat la alte echipe”.

Florin Gardoș a dat exemplu pe marii rivali, care consideră că FCSB este continuatoarea: „Toți suntem steliști! Domnul Angelescu a spus acum o lună că e Steaua, că el așa o consideră. Mă întreb domnul Angelescu ce-o fi luat de la Gigi Becali să spună că e Steaua? Adică pentru mine e absurd”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, discurs acid: „N-am văzut un argument pentru CSA Steaua din partea unui suporter care să aibă un pic de logică”

Fostul fundaș central i-a „înțepat” pe ultrașii de la Peluza Sud Steaua: „O dată n-am văzut un argument pentru CSA Steaua din partea unui suporter care să aibă pic de logică, decât: Ai văzut procesul? Ai văzut ce zic?”.

Moderatoarea Ioana Cosma nu este însă de acord și a intervenit: „Sunt deciziile instanței care le-au dat dreptate celor de la Steaua. Adică bazate pe ceva, că n-am văzut tot dosarul. Vorbim vorbe cum se spune. Dosarele alea probabil sunt niște stive”.

ADVERTISEMENT

Dan Chilom, convins de avocații FCSB-ului: „Tinzi să crezi că e de partea lor”

Ziaristul Dan Chilom înclină și el balanța spre FCSB: „Ascultându-l pe avocatul Virgil Boglea, tinzi să crezi că dreptatea e de partea FCSB-ului. Vorbind strict din punct de vedere al proceselor. Fiecare are părerea lui și este interminabil acest ping-pong care se creează între cele două entități. 

A fost interesant să văd de ce consideră ei o victorie, pentru că eu în primă instanță consideram că faptul că se rejudecă e ca un meci de la 0-0. Acum înțeleg că lucrurile pe care le-au cerut cei de la FCSB cumva s-au aprobat. Adică de la cotă 2.50, au cotă 1.80. Și eu pot să te dau în judecată pentru orice. Doar că o să mai dureze vreo 5 ani”. 

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT