Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Florin Talpan, anunțul momentului despre CSA Steaua: “Am găsit forma juridică să promovăm. Voi da în judecată FRF!”. Video

Florin Talpan a făcut anunţul momentului despre promovarea Stelei. Juristul CSA a declarat că a găsit forma juridică pentru ca echipa Armatei să joace în SuperLiga.
12.05.2023 | 11:49
Exclusiv Florin Talpan anuntul momentului despre CSA Steaua Am gasit forma juridica sa promovam Voi da in judecata FRF Video
Exclusiv. Florin Talpan, anunțul momentului despre promovarea Stelei Am găsit forma juridică. Voi da în judecată FRF!. Video
ADVERTISEMENT

CSA Steaua rămâne încă un an în liga secundă, după ce inițiativa modificării legii sportului propusă de Vasile Dîncu a primit aviz negativ în Consiliul Legislativ. Astfel, speranţele de promovare ale “militarilor” au fost încă o dată spulberate.

Florin Talpan, anunțul momentului despre promovarea Stelei: “Am găsit soluţia juridică! Voi da în judecată FRF!”

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a găsit forma juridică pentru promovarea echipei în prima ligă. Talpan a declarat că va da în judecată Federaţia Română de Fotbal:

ADVERTISEMENT

O să mă vadă cineva pentru că nu se poate aşa ceva. Performanţele obţinute de mine sunt foarte mari şi trebuie văzute. Domnul Dîncu a vrut să îşi facă campanie electorală şi nu a făcut demersurile care trebuiau.

Am găsit soluţia juridică, iar în perioada următoare voi face acest lucru. Voi da în judecată Federaţia Română de Fotbal pentru că s-au creat în decursul anului prea multe abuzuri. Iar FRF ne tratează aşa… 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Să văd ce va răspunde în faţa instanţei domnul Burleanu”

Noi suntem un brand. Deţinem Cupa Campionilor Europeni, palmaresul este la noi. Nu ştiu de ce se întâmplă aşa. Este posibil să cerem şi daune. S-au creat abuzuri, iar FRF trebuie să răspundă pentru ce a făcut la CSA Steaua.

Conform motivării ÎCCJ s-a stabilit că FCSB nu este continuatoarea. Cum răspunde domnul Burleanu în Liga 1 fără ca această echipă să fi fost în ligile inferioare. Să răspundă domnul Burleanu în fața legii.

ADVERTISEMENT

Cum să câștige FCSB campionatul? Ei sunt ilegal în Liga 1. Vreau să se vadă clar că FCSB nu este continuatoarea. Să văd ce va răspunde în faţa instanţei domnul Burleanu. Cum să câştige FCSB campionatul? Această echipă nu ar trebui să aibă dreptul de a evolua în Liga 1?”

“Voi face în așa fel încât să nu dureze foarte mult procesul”

Nu este în regulă, ca acum apare Dinamo 1, 2, 3, Dinamo original este Dinamo din liga a treia. De ce apar 33 de Dinamo și așa mai departe? De ce federația nu dispune măsuri pentru a nu se mai crea confuzii. Mie mi-au trebuit 21 de ani!

ADVERTISEMENT

Sunt profesioniste doar cluburile cu societăți pe acțiuni, însă multe cluburi erau societăți non-profit. Asta înseamnă că federația nu a ținut cont de regulament? Sunt niște probleme foarte mari. Trebuie explicat suporterilor.

Voi da în judecată Federația Română de Fotbal pentru foarte multe nereguli. Voi face în așa fel încât să nu dureze foarte mult procesul. Sunt oameni cu funcții politice în minister care trebuiau să susțină această propunere legislativă, să nu primească avize negative. Voi solicita să ne accepte federația în Liga 1 și sunt convins că voi câștiga”, a spus Florin Talpan la FANATIK SUPERLIGA.

CSA Steaua, pe loc promovabil în prima ligă!

CSA Steaua este pe locul doi în liga secundă, pe loc direct promovabil. Din cauza faptului că regulamentele FRF interzic echipelor departamentale să evolueze în eşalonul de elită, “militarii” nu au drept de promovare.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT