Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Horia Ivanovici, dialog savuros cu Sorin Cârțu: „FCSB ține cu voi!” / „Gigi să ne pună și pe noi în pomelnic!”. Video

Horia Ivanovici a avut un dialog savuros în direct la FANATIK SUPERLIGA cu Sorin Cârțu înaintea penultimei etape din play-off.
19.05.2023 | 13:08
Exclusiv Horia Ivanovici dialog savuros cu Sorin Cartu FCSB tine cu voi  Gigi sa ne puna si pe noi in pomelnic Video
Horia Ivanovici a avut un dialog savuros cu Sorin Cârțu în direct. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul și FCSB sunt singurele echipe rămase cu șanse la cucerirea titlului în SuperLiga, iar cele două formații își dispută meciul direct la Ovidiu, duminică, 21 mai, de la ora 21:00. Lupta este la fel de aprigă și pentru cupele europene, acolo unde se înfruntă CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid.

Horia Ivanovici, dialog savuros cu Sorin Cârțu: „FCSB ține cu voi”

Universitatea Craiova o înfruntă pe Rapid în Giulești, în meciul care închide etapa cu numărul 9 din play-off-ul SuperLigii. Cu o victorie contra Rapidului, Universitatea Craiova ar ajuta-o indirect pe FCSB, deoarece oltenii vor pune presiune pe ardeleni înainte de ultima etapă pentru locul 3.

ADVERTISEMENT

Astfel, în ultima etapă, CFR Cluj va evolua, de asemenea, cu presiune pe teren propriu contra liderului Farul, iar FCSB va beneficia de un mic avantaj în cazul în care lupta nu va fi decisă în meciul de la Constanța.

„Și noi avem meci mare în Giulești. Indiferent în ce poziție ești în momentul în care joci în Giulești e un meci de anvergură. Poți să-l consideri un meci mare pentru că e atmosferă, sunt orgolii, ambiții. Tot timpul între noi și ei a fost așa”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre partida cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Horia Ivanovici i-a pus pe masă lui Sorin Cârțu variantele prin care FCSB va urmări de la distanță rezultatul oltenilor în partida cu Rapid. „Mai e ceva, încă un lucru foarte important. FCSB ține cu voi, e cu mantă. Să puneți presiune pe CFR Cluj, astfel încât, dacă nu se tratează nimic la Ovidiu, CFR Cluj să trebuiască să joace la fel, cu presiune, ultimul meci de acasă cu Farul pentru locul 3.

„Când se roagă Gigi pentru el să ne pună și pe noi în pomelnic”

„Așa e calculul, să știi. FCSB se uită cu 99% din ochi către meciul cu Farul, dar cu 1% se uită la voi și vă țin pumnii pentru că dacă bateți în Giulești, chiar dacă bate CFR-ul cum ar fi previzibil, se joacă la Cluj etapa viitoare”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Sorin Cârțu a venit cu o replică savuroasă. Președintele Universității Craiova este convins că CFR Cluj o va învinge pe Sepsi la Sf. Gheorghe, deoarece covăsnenii vor fi cu gândul la partida din finala Cupei României cu ”U” Cluj.

„Atunci ce să facem? Cum am vorbit săptămâna trecută să se roage pentru noi (n.r. Gigi Becali). Când se roagă pentru el să ne pună și pe noi în pomelnic. Crezi că noi nu facem calcule? Mă doare capul. Noi oricum trebuie să fim preocupați. După mine CFR Cluj va bate la Sepsi pentru că Sepsi nu se va pregăti.

ADVERTISEMENT

(n.r. are miercuri finala cupei) Da. Am fost în postura asta să joci meciuri la 3-4 zile și să ai meciuri de campionat. E foarte dificil. Să odihnești, să alegi formula și așa mai departe. Știu cum este. Nu mă bazez foarte mult, dar în multe etape rezultatele indirecte ne-au fost favorabile, dar nu ne-am ajutat noi”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Alin Buzărin, calcule în play-off-ul SuperLigii înainte de ultima etapă

Alin Buzărin, specialistul FANATIK SUPERLIGA, a pus problema altfel. Jurnalistul a scos în evidență faptul că Universitatea Craiova joacă pe terenul Rapidului luni, 22 mai, știind deja rezultatele înregistrate de rivale.

„Liniștiți-vă. Vă invit pe toți să luați meciurile în ordinea cronologică a lor. Prima joacă CFR sâmbătă seară. Dacă bate va avea patru puncte față de Universitatea Craiova. Deja situația devine altfel. Universitatea Craiova, care joacă luni, va aborda meciul știind ce a făcut CFR-ul și ce a făcut Farul.

Că dacă a bătut Farul, Universitatea Craiova trebuie să vadă doar de meciul ei nu mai contează ce e în ultima etapă”, au fost cuvintele lui Alin Buzărin.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT