Sport

Ionuț Lupescu și-a ales favorita dintre Farul și FCSB. Ironii pentru Gigi Becali: „Antrenează de vreo 12 ani”. Mesaj pentru fanii lui Dinamo: „Cât de mare e această echipă”

Ionuț Lupescu și-a ales favorita dintre Farul și FCSB, ironizându-l pe Gigi Becali, despre care a spus că antrenează de 12 ani.
18.05.2023 | 20:50
Ionut Lupescu sia ales favorita dintre Farul si FCSB Ironii pentru Gigi Becali Antreneaza de vreo 12 ani Mesaj pentru fanii lui Dinamo Cat de mare e aceasta echipa
Ionuț Lupescu și-a ales favorita dintre Farul și FCSB. Ironii pentru Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional român o va susține pe Farul în lupta la titlu, fiind impresionat de munca pe care Gică Hagi a depus-o și pentru felul în care au evoluat „marinarii” în acest sezon.

Ionuț Lupescu și-a ales favorita dintre Farul și FCSB. Ironii pentru Gigi Becali

Ionuț Lupescu și-a ales favorita dintre Farul și FCSB, ironizându-l pe Gigi Becali, despre care a spus că a învățat multe în „cariera” sa de 12 ani în antrenorat. Totodată, Lupescu este de părere că titlul se va juca până în ultima etapă:

ADVERTISEMENT

„Eu sper că Farul să câștige, pentru munca depusă de Gică la echipă. FCSB are și ea șansa ei. Ca să fii un antrenor bun, trebuie să capeți experiență și să perseverezi.

Așa, Gigi Becali antrenează de vreo 12 ani și cred că poate a învățat câte ceva. Dacă va fi un egal între Farul și FCSB, titlul se va juca în ultima etapă”.

ADVERTISEMENT

„Și CFR-ul are motive pentru a juca la capacitate maximă împotriva Farului, iar dincolo e rivalitatea dintre FCSB și Rapid. Eu cred că se va juca până la final, până în ultima etapă”, a mai spus Ionuț Lupescu, la TV DigiSport.

Ionuț Lupescu a vorbit despre noul stadion al lui Dinamo

Ionuț Lupescu a vorbit despre noul stadion al lui Dinamo, recunoscând că este bucuros pentru demararea proiectului, însă nu l-a uitat pe Nicolae Badea, despre care a spus că a amânat cu 2-3 ani decizia:

ADVERTISEMENT

„Sperăm să începem demolarea. Macheta arată interesant, problema e că suntem cu vreo 2-3 ani în urmă din cauza celor care conduce un club în Liga 4. M-a bucurat să văd la această gală să văd cât de mare este această echipă”.

„În calitate de ministru al Afacerilor Interne am o responsabilitate atât pentru prezent, cât şi pentru viitor. Azi în premieră prezentăm prima proiecţie 3D a viitorului Stadion Dinamo. Performanţa se face cu investiţii, iar construcţia noii arene este una din priorităţile perioadei următoare.

ADVERTISEMENT

Stadionul va fi noua casă pentru mulţi dintre sportivii noştri, pentru că este vorba despre o arenă multifuncţională cu peste 25.000 de locuri. Arena nu va fi destinată doar fotbalului, ci va deservi toate secţiile clubului, având spaţii destinate pentru box, haltere, judo, scrimă, lupte, atletism şi aşa mai departe.

Noul stadion va fi încadrat conform clasificărilor UEFA în categoria 4 Elite, adică la cele mai înalte standarde, ceea ce înseamnă că pot fi jucate şi finale de Champions League şi alte competiţii. Un element unic în România este şi faptul că arena va avea un heliport care va deservi Spitalul de Urgenţă Floreasca”, a declarat Lucian Bode.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT