Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Îl iau!”. Gică Hagi a anunțat la Fanatik SuperLiga condiția cu care îl transferă pe Florinel Coman de la FCSB: “L-am văzut aseară, a fost ‘Mbappe'”. Video

Gică Hagi a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI singura condiție cu care îl transferă pe Florinel Coman de la FCSB.
22.05.2023 | 15:26
Exclusiv Il iau Gica Hagi a anuntat la Fanatik SuperLiga conditia cu care il transfera pe Florinel Coman de la FCSB Lam vazut aseara a fost Mbappe Video
Gică Hagi a anunțat condiția cu care îl va transfera pe Florinel Coman de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul a câștigat campionatul cu o victorie miraculoasă în fața celor de la FCSB, scor 3-2 la Ovidiu. La finalul jocului, fanii au intrat pe gazon și au celebrat succesul istoric alături de jucători. Cel mai periculos fotbalist al oaspeților a fost Florinel Coman, iar Gică Hagi a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI singura condiție cu care îl va readuce sub comanda lui.

Gică Hagi, condiția cu care îl transferă pe Florinel Coman de la FCSB: „Dacă găsesc un acționar bun, îl iau!”

Deși nu a marcat, Florinel Coman a pasat la golurile înscrise de Adrian Șut și Andrea Compagno și a avut câteva curse incredibile prin care și-a depășit jucătorii. Prestația din ultima perioadă l-a făcut pe Gică Hagi să-l asemene pe fotbalistul FCSB-ului cu Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Managerul tehnic al noii campioane a mărturisit că îl va transfera pe „șeptarul” roș-albaștrilor în cazul în care va găsi un patron de calitate. Totul, după ce Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

„Dacă găsesc un acționar bun, atunci o să-l iau. (n.r. e un jucător formidabil Florinel Coman) Da. Ne-am întărit pentru că semăna foarte mult cu jucătorul acela foarte bun francez. (n.r Mbappe?) Da.

ADVERTISEMENT

Văzându-l pe teren ne-a întărit pentru că a ajuns la un nivel care chiar poți să spui că seamănă. Nu e același jucător, dar seamănă. E foarte bun. Arată bine tehnic, atletic arată bine acum. E puternic, are tehnică și viteză. E foarte abil”, a declarat Gică Hagi, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Gică Hagi, sfat pentru Florinel Coman: „Trebuie să cunoască nivelul de afară”

După ce FCSB a ratat titlul, Gigi Becali a anunțat ultimul preț de transfer al lui Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îl va ceda pe cel mai în formă fotbalist din echipa roș-albaștrilor oricărei echipe care oferă 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Are clauză de 5 milioane de euro și nu pot să-l țin. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Are contract încă 4 ani. Oricine dă 5 milioane de euro, îl ia pe Coman. Dacă pleacă el, varză, praf, ne-am făcut”, a declarat Gigi Becali.

Gică Hagi este de părere că Florinel Coman ar trebui să prindă un transfer în afară pentru a da peste nivelul ridicat al fotbalului european. „Regele” este convins că abilitățile fotbalistului se vor îmbunătăți dacă va face pasul în fotbalul străin.

ADVERTISEMENT

„Să vină o echipă de afară să-l ia, să se ducă să cunoască nivelul de afară care e foarte bun. Să progreseze și să devină mai bun”, au fost cuvintele lui Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali l-a făcut pe Florinel Coman cel mai bine plătit din SuperLiga: „I-am făcut salariul 30.000 de euro”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit că i-a mărit salariul lui Florinel Coman la FCSB pe fondul evoluțiilor extrem de solide. Latifundiarul din Pipera a luat această decizie pentru a-i da un surplus de motivație extremei din atacul roș-albaștrilor.

„Florinel Coman nu a putut prea multe cu Craiova pentru că are acolo vânătăi. La antrenament doar l-a lovit cu mingea și l-a durut. Are contuzie. Dar Florinel Coman e mai bun decât Florinel Coman care era. Deja e altceva. Nu mai poate fi ținut Coman.

(n.r. – vă veți despărți de el în vară?) Ca dovadă că și-a reintrat în formă, avea salariul 20.000 de euro pe lună, i l-am făcut la 30.000 de euro. L-am chemat, pentru că trebuie să îi dai o motivație și i-am zis: Florinel, pentru că sunt mulțumit de tine, nu mai ai 20.000 de euro, ai 30.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT