Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Împăcați-vă, bă!”. Gigi Becali, reacție savuroasă despre cearta dintre Hațegan și Kovacs. Ce arbitru își dorește la finala cu Farul. Video

Gigi Becali a dezvăluit ce arbitru își dorește la derby-ul de titlu Farul - FCSB. Patronul vicecampioanei le cere să se împace „certaților” Kovacs și Hațegan.
16.05.2023 | 12:01
Exclusiv Impacativa ba Gigi Becali reactie savuroasa despre cearta dintre Hategan si Kovacs Ce arbitru isi doreste la finala cu Farul Video
Exclusiv. Împăcați-vă, bă!. Gigi Becali, reacție savuroasă despre cearta dintre Hațegan și Kovacs. Ce arbitru își dorește la finala cu Farul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul lui FCSB a vorbit inclusiv despre derby-ul de titlu cu Farul Constanța, pe care îl vrea condus de tandemul Istvan Kovacs – Ovidiu Hațegan.

Ce arbitru vrea Gigi Becali pentru derby-ul de titlu Farul – FCSB. Mesaj pentru Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan

Arde lupta la titlu cu două etape până la finalul play-off-ului din SuperLiga, atunci când se va stabili cine este noua campioană a României. CFR Cluj, câștigătoarea ultimelor cinci ediții, a ieșit din calcule după ce a pierdut cu FCSB, scor 0-1. Gigi Becali are emoții mari înaintea meciului de la Ovidiu, dar are încredere în doi arbitri care pot conduce derby-ul cu Farul.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea, cea mai bună soluție ar fi Istvan Kovacs cu Hațegan la VAR. Dar înțeleg că ei sunt certați. Păi împăcați-vă, bă! Hațegan, că e mai cuminte ca om, așa îl văd după față, băi Hațegane, dă-i telefon, hai, mă, să ne împăcăm, să spălăm un pic imaginea arbitrajului, dacă iubiți meseria asta.

Ce e aia să fiți certați? Împăcați-vă, ce mare lucru. Sau Istvan Kovacs cu cine ar fi la VAR, tot de top ar trebui să fie și la VAR și în teren. (n.r. – vedeți garanția corectitudinii cu Kovacs și Hațegan) De ce văd garanția?

ADVERTISEMENT

Și ăla e corect, și ăla e corect, au și experiența. Dacă se greșește ceva, vino încoa, uite-te la VAR. Cei mai valoroși ei ar fi”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Poate fi Colțescu la VAR”

Gigi Becali l-ar vrea în brigada meciului de la Ovidiu și pe Sebastian Colțescu, cel care a condus impecabil derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. (n.r. – despre Sebastian Colțescu) Nu mai poate. Bine, poate fi Colțescu la VAR. Așa am văzut în ziar și sunt de acord”, a adăugat patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Cu două etape rămase până la finalul campionatului, FCSB este pe locul 2 în SuperLiga, cu 46 de puncte, unul mai puțin decât liderul Farul. Cele două rivale la titlu se vor înfrunta în meci direct în penultima rundă, duminică, 21 mai, de la ora 21:00. În cazul unei victorii, echipa lui Hagi își asigură matematic primul loc.

Dacă FCSB nu pierde cu Farul, titlul se va decide în ultima etapă, atunci când roș-albaștrii vor primi vizita Rapidului, în timp ce „marinarii” se vor deplasa la Cluj pentru partida cu CFR.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT