Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. În ce an va fi gata stadionul Dinamo și cât va costa. Va avea pistă pentru elicoptere! Video

Președintele secției de fotbal a CS Dinamo, Dănuț Lupu, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA detalii din proiectul pentru noul stadion din "Ștefan cel Mare".
12.11.2022 | 14:57
Exclusiv In ce an va fi gata stadionul Dinamo si cat va costa Va avea pista pentru elicoptere Video
Dotările și facilitățile ale noii arene a Clubului Sportiv Dinamo.
ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști mai primesc și vești bune. Dănuț Lupu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIstadionul din Ștefan cel Mare va fi cu siguranță gata în 2025.

VEZI VIDEO MAI JOS

În ce an va fi gata stadionul Dinamo și cât va costa. Dănuț Lupu are detalii importante din proiectul noii arene

De asemenea, Dănuț Lupu a vorbit despre costurile ridicate pentru construirea noii arene, de 24.000 de locuri. Se ajunge la aproape 100 de milioane de euro, dar de menționat că noul stadion va avea și o pistă pe care vor ateriza elicoptere pentru Spitalul de Urgență.

ADVERTISEMENT

“Au fost niște probleme cu actele, primăria. În 2025 e gata stadionul, cu 24.000 de locuri. Se face pe amplasamentul vechi.

Costă cam mult, fiindcă o să facă deasupra să aterizeze elicopterele să meargă la Spitalul de Urgență. Să nu mai aterizeze pe velodrom. 80-90 de milioane de euro. Spre sută.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA și depsre dorința sa ca toate cele 3 echipe care poartă numele Dinamo să se unească

În 2025, Dinamo are sigur stadion. Sută la sută. Vreo trei săli de sport, hoteluri, restaurante. Va aparține de Ministerul de Interne. Sper ca aceste trei Dinamo să se unească și să joace acolo”, a declarat Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Tot la FANATIK SUPERLIGA, Dănuț Lupu a vorbit despre intenția sa de a uni cele trei echipe care poartă numele Dinamo sub tutela Ministerului de Interne.

ADVERTISEMENT

Este cea mai bună variantă pentru viitorul lui Dinamo, conform lui Dănuț Lupu, chiar dacă susține că mulți fani l-au înjurat pentru acest plan al său.

Dănuț Lupu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA și despre un investitor arab care ar fi interesat să investească la Dinamo, dar asta s-ar putea întâmpla tot dacă se vor uni cele trei echipe care poartă acest nume. Și dacă Dinamo 1948, echipa din Liga 2, va scăpa de datorii.

ADVERTISEMENT