Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv “Joacă doar pentru ‘mălai’, n-au suflet!”. Liviu Ungurean arată cu degetul spre jucătorii Rapidului. Video

Liderul galeriei Rapidului pune la zid mai mulţi jucători ai Rapidului, pe care îi acuză că joacă doar pentru bani şi nu înţeleg spiritul clubului vişiniu.
11.04.2023 | 13:13
Exclusiv Joaca doar pentru malai nau suflet Liviu Ungurean arata cu degetul spre jucatorii Rapidului Video
Exclusiv "Joacă doar pentru 'mălai', n-au suflet!". Liviu Ungurean arată cu degetul spre jucătorii Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a avut o prestaţie foarte slabă în faţa celor de la Sepsi în ultimul meci al etapei şi a pierdut cu 0-2. Cu acest eşec, giuleştenii îşi iau adio de la titlu, iar şansele pentru un loc de cupe europene sunt pur teoretice.

“Joacă doar pentru ‘mălai’, n-au suflet!”. Liviu Ungurean arată cu degetul spre jucătorii Rapidului

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a pus la zid mai mulţi jucători ai giuleştenilor, în direct la FANATIK SUPERLIGA, pe care îi acuză că joacă doar pentru bani şi nu înţeleg spiritul Rapidului:

ADVERTISEMENT

“Sunt mulţi băieţi în ziua de azi care sunt pe acolo, nu ştiu de unde au aterizat, joacă doar pentru «mălai», n-au suflet. Oameni fără sentimente. Nu vreau să dau nume, dar sunt mulţi care nu simt Rapidul. 

Posibil şi din cauza asta nu facem saltul. Sunt mulţi care visează contracte de zeci de mii, de sute de mii de euro. Ioniţă este sufletul nostru, e un băiat care iubeşte Rapidul mai mult decât trei echipe, nu este vorba despre el.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Dar avem nevoie de transferuri, ca să facem o echipă zdravănă la Rapid”

Nu vreau să vorbesc despre echipă. Să vorbească oamenii abilitaţi care să iasă în faţă. Dar avem nevoie de transferuri, ca să facem o echipă zdravănă la Rapid. Este păcat de această emulaţie şi dragostea a milioane de români care iubesc Rapidul.

Dacă îmi arătaţi un stadion ca al Rapidului în zilele noastre, eu mă înclin în faţa tuturor. La fiecare meci e sold-out. Nu vreau să spun că vom pune presiune, dar nu vom accepta jumătăţi de măsură.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt mulţumit de ceea ce se întâmplă. Am văzut că şi domnul Şucu a venit cu promisiuni. Noi aşteptăm oameni competenţi în toate structurile clubului şi oamenii să îşi respecte promisiunile”, a spus Liviu Ungurean la FANATIK SUPERLIGA.

Rapidul este pe locul 5 în play-off, cu 28 de puncte, unul mai puţin decât Universitatea Craiova. Cele două formaţii vor juca în meci direct în etapa viitoare, chiar de Paşte, duminică, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT