Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Le-a intrat la inimă? Ce a remarcat Bănel Nicoliță, de pe stadion, despre Charalambous: “Am văzut asta!” Video

Bănel Nicoliță știe foarte bine atmosfera de la FCSB și a surprins un detaliu interesant la meciul cu Farul. Care e relația între antrenor și jucători
18.04.2023 | 15:24
Exclusiv Lea intrat la inima Ce a remarcat Banel Nicolita de pe stadion despre Charalambous Am vazut asta Video
Elias Charalambous are 3 meciuri pe banca FCSB-ului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre relația dintre Elias Charalambous și jucătorii FCSB-ului. Detalii neștiute dezvăluite de fostul mijlocaș.

Bănel Nicoliță, bilă albă pentru Elias Charalambous: „Eu văd o coeziune, o relație foarte bună între antrenor și jucători”

Fostul jucător al FCSB consideră că Elias Charalambous este respectat de către jucătorii FCSB-ului și nu e privit ca o simplă marionetă: „Am fost acolo, am văzut. Sincer, văd o relație bună între antrenor și jucători. Am văzut cum sunt convinși jucătorii, strânși în brațe, dau palma cu antrenorul principal. Eu văd o coeziune, o relație foarte bună între antrenori și jucători. Și dovada este în teren”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Bănel Nicoliță e de părere că Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB, a făcut un pas în spate voluntar: „Din punctul meu de vedere știți bine că Pintilii nu are voie, pentru că poate fi suspendat. Nu a ieșit deloc. Nu știu dacă a ieșit o dată, prin minutul 70. Pintilii stătea pe bancă, nu veneau jucătorii la el, că nu are voie”.

Comunicarea dintre Elias Charalambous și jucători este una bună și Bănel Nicoliță a dat un exemplu de la meciul cu Farul, după ce a remarcat ceva pe stadion: „Antrenorul principal venea tot timpul și explica. Coman, de exemplu, a venit tot timpul la margine. Tot vorbeau în engleză”, a mai spus fostul fotbalist, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu îl ia în serios pe Elias Charalambous: „Tu crezi că a decis el schimbările?

Vivi Răchită nu e însă deloc impresionat de cipriot și a întrebat retoric: „Cine chema jucătorii la schimbare? Charalambous? Sau era pus în fața faptului împlinit. Tu crezi că a decis Charalambous schimbările?”. 

Robert Niță a intrat și el în discuție și i-a răspuns lui Răchită:  „Cum bagi tu, bățul prin gard, prietene! Bă, n-ai ce să-i zici! E mai puțin important ce credem noi. Așa echipa o dă patronul cu o zi înainte. Spune: Tavi Popescu acolo…”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul care a schimbat radical fața FCSB-ului: „E căpitanul de facto!”

Vivi Răchită a fost impresionat de Risto Radunovic, pe care îl consideră un jucător indispensabil pentru FCSB: „Știi cum a fost aseară? A fost un meci între bărbați și băieți! Bărbații au fost steliștii, care au pus piciorul din prima până în ultima secundă.

Au pus osul și au câștigat toate duelurile. Și-n propriul careu și la ei. S-a văzut încă o dată ce înseamnă Radunovic. Este căpitanul de facto al echipei! Este bărbatul și în vestiar și pe teren”.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT