Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Marian Iancu anunță dezastrul pentru Rapid dacă FCSB câștigă titlul în ultima etapă: „Va fi groaznic! Își pune pecetea pe următorul sezon”. Video

Marian Iancu a analizat la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici un scenariu în care FCSB va câștiga titlul în ultima etapă, la meciul direct cu Rapid.
10.05.2023 | 18:46
Exclusiv Marian Iancu anunta dezastrul pentru Rapid daca FCSB castiga titlul in ultima etapa Va fi groaznic Isi pune pecetea pe urmatorul sezon Video
Marian Iancu anunță dezastrul pentru Rapid dacă FCSB câștigă titlul în ultima etapă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre ce ar însemna un astfel de scenariu, explicând că următorul sezon poate fi afectat pentru rapidiști, în cazul în care FCSB va câștiga titlul în fața lor.

Marian Iancu anunță dezastrul pentru Rapid dacă FCSB câștigă titlul în ultima etapă

Marian Iancu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI dezastrul pentru Rapid dacă FCSB se va impune în ultima etapă din campionat, la meciul direct, și va sărbători titlul în fața suporterilor giuleșteni:

ADVERTISEMENT

„Acum trebuie să ținem cont că presiunea mare și mă refer la morala alb-vișinie, să nu cumva să se întâmple ca FCSB-ul să aibă parte de un meci de titlu cu Rapid și să aibă parte de o victorie.

Ar fi o suferință cruntă. Ori lucrul ăsta în subconștient, pus de suporteri, argumentat în mare parte, cred că a contat. Numai că decuplarea a fost atât de mare, s-au adăugat și reușitele celor de la Farul și așa a ieșit acest scor mare, care deranjează.

ADVERTISEMENT

Dar deranjul ăsta e mediat de faptul că Farul e o echipă inofensivă emoțional la adresa Rapidului, în ceea ce privește Steaua sau CFR Cluj. Nu e în spiritul suporterilor Rapidului, sună ca dracu, de-aia s-a și înghițit mai ușor înfrângerea cu Farul”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Suporterii s-au hrănit cu victoria în fața FCSB-ului!”

„Suporterii s-au hrănit cu victoria în fața FCSB-ului, care a fost un cadou divin. Jucătorii au fost răsplătiți de divinitate, în niciun caz de fotbal.

ADVERTISEMENT

Va fi groaznic dacă Rapid pierde cu FCSB. Își pune pecetea în ceea ce privește sezonul următor. Am simțit din fenomen, nu-ți venea să mai ieși din oraș”, a continuat Marian Iancu.

„Nu prea mi s-a întâmplat, am avut un bilanț pozitiv împotriva echipelor mari. Dar când erau astfel de momente, erau groaznice”, a mai spus Marian Iancu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

ADVERTISEMENT
Tags: