Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Meciul Farul – Rapid încă are ecouri în fotbalul românesc: „Un accident, nu cred că fanii și-ar fi dorit să piardă cu 7-2″. Video

Meciul Farul - Rapid stârnește în continuare controverse, chiar la zile bune distanță de partida de la Ovidiu. Au lăsat-o „giuleștenii” mai moale cu „marinarii?”.
10.05.2023 | 11:28
Exclusiv Meciul Farul  Rapid inca are ecouri in fotbalul romanesc Un accident nu cred ca fanii siar fi dorit sa piarda cu 72 Video
Exclusiv. Meciul Farul - Rapid încă are ecouri în fotbalul românesc Un accident, nu cred că fanii și-ar fi dorit să piardă cu 7-2. Video
ADVERTISEMENT

Meciul Farul – Rapid a creat debusolare în Giulești, iar cei de la FCSB își pun întrebări cu privire la acest meci, dar și la alte dueluri din play-off-ul SuperLiga. La FANATIK SUPERLIGA s-a analizat eșecul usturător al echipei lui Adrian Mutu.

Meciul Farul – Rapid a fost unul suspect? „Cei de la FCSB au vorbit cu foarte multă eleganță despre acest meci”

Jurnalistul Amir Kiarash nu crede că Rapid s-a dat la o parte la meciul cu Farul: „Eu cred în primul rând că cei de la FCSB au vorbit cu foarte multă eleganță despre acest meci. Sincer mă așteptam să fie și mai vehemenți decât atât. Eu cred că nimeni din acest studio nu poate să spună că a fost un meci aranjat. Nu cred că dacă vrei să aranjezi un meci te lași umilit în halul ăsta”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Cu toate acestea, a avut de făcut o observație: „E clar însă că Rapid din acest meci nu a avut determinarea de la partida cu FCSB. Nu trebuie să fii vreun specialist în fotbal ca să îți dai seama de asta. Ei au tratat meciul cu superficialitate și s-a văzut asta în aproape toate fazele din joc. Nu este OK pentru un club de talia Rapidului”.

Tehnicianul Gabriel Manu e de părere că „alb-vișiniii” au mai trecut prin astfel de momente complicate: „Din păcate pentru Rapid n-a fost o seară reușită. Eu cred că atunci când o echipă nu-și apară corect șansele poate să piardă cu 1-0, 2-0, însă niciun caz nu cred că se pierde 7-2. O seară dificilă pentru toți jucătorii Rapidului și de aici și zicala ‘Ăsta e Rapidul din Giulești, iubește-l și-ai să-nnebunești’.

ADVERTISEMENT

Meciul Farul – Rapid nu a arătat ca un blat: „Nu se pune problema de lucruri necurate”

Antrenorul a găsit singura explicație pentru acest rezultat dezamăgitor: „Nu există niciun fel de consum. Eu cred că a existat la nivel de vestiar o relaxare. A fost o presiune foarte mare la meciul cu FCSB și în momentul în care au jucat la Constanța au fost relaxați. Au luat meciul cu mai puțină concentrare. 

Uitați-vă la jocul lui Săpunaru. Aia nu e valoarea lui. Clar. Și de aici, căpitanul echipei dând tonul la un astfel de joc, toată echipa a jucat fix la nivelul lui Săpunaru. Repet, nu cred vreo secundă că Rapidul nu-și apără corect șansele la vreun meci pe care-l joacă-n Liga 1. Nici Adi Mutu nu merita o astfel de seară, dar Gică Hagi a făcut lucruri extraordinare acolo și cred că vedem cu toții lucrul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Impresarul Bogdan Apostu e și el convins de acest lucru: „Cred că a fost mai degrabă un accident, asta ca să nu spun un dezastru din punct de vedere sportiv, dar nu cred că se poate pune problema de lucruri necurate și am și jucători acolo. Nu putea să le inducă cineva asta.

Un meci foarte bun al Farului, coroborat o evoluție foarte proastă a Rapidului. Eu cred că asta se întâmplă o dată la câțiva ani. Nu cred că se va mai repeta lucrul acesta și sunt convins că Rapidul va arăta diferit meciurile viitoare.

ADVERTISEMENT

Am jucători importanți acolo: Onea, Albu, Moldovan. Vă dați seama că este o dezamăgire mare pentru ei. Albu și Horațiu Moldovan sunt în atenția echipei naționale, ei riscă să piardă selecția după un meci de genul ăsta. E mai importantă cariera lor și cred că e exclus orice aranjament. Fanii Rapidului nu și-ar fi putut dori să piardă cu 7-2 cu Farul. Asta e cert”, a mai spus agentul, la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Gardoș, „înțepături” la adresa Rapidului: „Important e să nu ia FCSB titlul”

Florin Gardoș a remarcat că „giuleștenii” nu au părut foarte afectați de înfrângerea la scor cu Farul: „Cred că Rapid și-a făcut o mare defavoare, pentru că a fost o umilință. Va rămâne cumva în istorie rezultatul ăsta. Chiar s-au prezentat soft. A spus și șeful galeriei de la Rapid că nu contează că au luat șapte, că important e să nu ia FCSB titlul. Adică e clar că în privința ultrașilor e mai important să nu ia FCSB titlul. 

Vezi cum e contrastul ăsta cu ultrașii? Înainte de meciul cu FCSB se striga demisia, surprinzător pentru toată lumea și după meciul cu Farul când se pierde 7-2, nu e nicio problemă! Important e că am bătut pe FCSB”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT