Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Motivul pentru care fostele glorii ale Stelei sunt de partea CSA în războiul cu FCSB: “Îl dușmănesc pe Gigi Becali!” Video

Victor Becali a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că principalul motiv pentru care fostele glorii susțin CSA în disputa cu FCSB este că nu-l au la inimă pe Gigi Becali.
22.04.2023 | 12:23
Exclusiv Motivul pentru care fostele glorii ale Stelei sunt de partea CSA in razboiul cu FCSB Il dusmanesc pe Gigi Becali Video
Victor Becali a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că principalul motiv pentru care fostele glorii susțin CSA în disputa cu FCSB este că nu-l au la inimă pe Gigi Becali. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Idolul tribunelor din Ghencea pe vremuri, Marius Lăcătuș a avut o dispută în direct la TV cu finanțatorul vicecampionei României cu privire la dreptul de promovare al Clubului Sportiv al Armatei.

Gigi Becali, motivul pentru care fostele glorii susțin CSA Steaua în disputa cu FCSB

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Victor Becali a vorbit despre proiectul de lege prin care Vasile Dîncu a cerut modificarea Legii Sportului și consideră că fostele glorii au început să susțină CSA Steaua în războiul cu FCSB pentru că au ceva cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Domnul Dîncu face așa de dragul sportului sau ce? Schimbarea Legii sportului sau amendarea unor articole o face de dragul sportului? Mă îndoiesc. O face pentru Steaua, nu pentru FCSB. Din punctul meu de vedere FCSB este Steaua, dar asta e o altă discuție.

Dacă o veni vreun investitor pe acolo și peste câțiva ani se mai trezește un Talpan ce facem? Ce face investitorul ăla, ajunge în situația lui Gigi Becali? Ne trezim că iar procese, ne mai judecăm, ne mai facem, ne mai dregem.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere este o lege cu dedicație. Mulți dintre cei care au fost jucători, foste glorii, ei fac astea că-l dușmănesc pe Gigi Becali. Unii au și antrenat echipa asta. Și Lăcătuș, dar nu numai el. Adi Popa ce a făcut, unde a jucat? Nu a jucat la Gigi Becali? Și Piți a antrenat”, a declarat impresarul.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dezvăluiri despre trecutul dinamovist al lui Vasile Dîncu

Victor Becali a ținut să-l ironizeze pe fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, despre care a spus că pe vremuri era mare suporter al lui Dinamo și venea la multe meciuri ale ”câinilor”, și nu crede că proiectul de modificare a Legii Sportului va fi adoptat.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să-i condamn pe cei care spun altceva. Ei își spun părerea, eu o spun pe a mea. Am auzit o chestie foarte mișto spusă de Duckdam: ‘Dar când vor trebui să ia un jucător ce fac? Cumpără un jucător sau un TAB? Care e nevoia mai mare, un jucător sau un TAB?’

Nu mi se pare corect ce face domnul Dîncu. El este peste tot, ca Rapidul, suntem peste tot acasă. Dânsul este peste tot, și pe la Cluj, și pe la federație. Sunt niște oameni atât de deștepți și de puternici care pot face de toate.

ADVERTISEMENT

Nu-l cunosc foarte bine, când l-am cunoscut eu era dinamovist. Vorbesc foarte serios. Când era ministru prin Guvernul Năstase era tot timpul pe la meciurile lui Dinamo. Când era echipa pe val. Când e sub val nu mai e nimeni dinamovist. Eu nu cred că va trece proiectul din ce am văzut reacțiile de prin presă și din coaliție”, a spus vărul lui Gigi Becali, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT