Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Oferta Rapidului pentru transferul lui “Dina” Grameni de la Farul, analizată în direct la Fanatik SuperLiga: „Ar fi lovitură”. Care e prețul mijlocașului. Video

Rapid încearcă să dea lovitura cu transferul lui "Dina" Grameni. Mutarea a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
26.05.2023 | 13:16
Exclusiv Oferta Rapidului pentru transferul lui Dina Grameni de la Farul analizata in direct la Fanatik SuperLiga Ar fi lovitura Care e pretul mijlocasului Video
Exclusiv. Oferta Rapidului pentru transferul lui Dina Grameni de Farul, analizată în direct la Fanatik SuperLiga „Ar fi lovitură”. Care e prețul mijlocașului. Video
ADVERTISEMENT

Rapid a jucat în play-off în acest sezon de SuperLiga, dar ambițiile pentru următoarea ediție sunt mult mai mari. Se fac planuri pentru câteva transferuri de top, iar “Dina” Grameni este pe lista “giuleștenilor”, așa cum a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Rapid pornește cu planuri mari în campania de achiziții. Negocieri pentru “Dina” Grameni și Iulian Cristea

De asemenea, Rapid este interesată de achiziționarea lui Iulian Cristea, cel care și-a reziliat recent contractul cu FCSB. Interesul a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.RO și a fost ulterior confirmată la FANATIK SUPERLIGA de Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului.

ADVERTISEMENT

Avântul Rapidului în campania de transferuri a fost comentat și la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Influencerul Robert Niță nu este convins că echipa sa de suflet are forța necesară pentru a lua unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei Farul. Mihai Stoichiță îndeamnă și el la cumpătare.

“Eu cred că niciun jucător titular de la Hagi nu poate ajunge în campionatul României. Nici măcar la FCSB în momentul de față. Are cea mai bună expunere, valoarea jucătorilor a fost confirmată de câștigarea campionatului. Iar Hagi în afară că e geniu ca antrenor, e și un foarte bun manager

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu crede că Rapid și-l permite pe “Dina” Grameni: “Dacă dai 1,5 milioane, nu mai rămân bani să mai aduci alți 4 jucători de valoare”

“Vorbim la Rapid de 5-6 transferuri anunțate, minim. Bugetul este de 3,5 milioane de euro, la Cristea nu discutăm decât o sumă modestă la semnătură și contractul lui. Dacă dai 1,5 milioane pe Grameni nu mai rămân bani pentru a aduce 4 jucători de valoare.

Trebuie o balanță foarte echilibrată. 1,5 milioane pentru România și pentru Rapid, la 3,5 milioane de euro buget, mi se pare foarte mult. Dacă s-ar înțelege la 700.000 și cu 20-30 la sută. Ar fi lovitură Grameni la orice echipă din România”, a explicat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

“Denis (n.r. – Denis Alibec), Florinel (n.r. – Florinel Coman) și Grameni (n.r. “Dina” Grameni) sunt cei mai buni buni jucători de la noi din campionat. În România trebuie să avem simțul echilibrului la transferuri. 1,5 milioane de euro este suma corectă pentru România pentru un copil de 21 de ani”, a fost opinia lui Mihai Stoichiță.

Dina Grameni, om esențial în drumul Farului spre titlu! A jucat 38 de partide din totalul de 40 în acest sezon de SuperLiga

Constantin “Dina” Grameni, cotat de Transfermarkt.de la 1,3 milioane de euro, a fost unul dintre oamenii de bază ai Farului în acest sezon. Mijlocașul de 20 de ani a jucat în 38 de partide în SuperLiga, din totalul de 40 ale constănțenilor în sezonul regular și play-off. A marcat 6 goluri și a dat 4 pase decisive pentru trupa lui Hagi în acest campionat.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

 

ADVERTISEMENT