Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Reacție virulentă după ce Neluțu Varga a ajuns la „Disciplină”: “Dacă și patronului îi dai cartonaș roșu, atunci unii arbitri nu merită să fie primiți nici pe stadion!” Video

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a reacționat după ce patronul Neluțu Varga a chemat la comisii pentru declarațiile de la Fanatik SuperLiga.
07.04.2023 | 15:05
Exclusiv Reactie virulenta dupa ce Nelutu Varga a ajuns la Disciplina Daca si patronului ii dai cartonas rosu atunci unii arbitri nu merita sa fie primiti nici pe stadion Video
Neluțu Varga ar putea primi interdicție pe stadion la meciurile lui CFR Cluj, Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a făcut acuze dure la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ce Neluțu Varga a fost redus la tăcere de către comisiile FRF.

Cristi Balaj consideră nedreaptă o eventuală suspendare a lui Neluțu Varga: „Atât timp cât nu ai cum să greșești când vezi o linie trasă, a spus că este rea-voință”

Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA Cu HORIA IVANOVICI de ce a fost chemat omul de afaceri în fața Comisiei de Disciplină a FRF: „Domnul Varga a fost întrebat, legat de faza ofsaidului (n.r. – din meciul cu Rapid, 2-2), dacă este prostie sau rea-voință. A fost cumva provocat, trebuia să răspundă la o întrebare a jurnalistului. Atât timp cât nu ai cum să greșești când vezi o linie trasă, a spus că este rea-voință. Din acest motiv a fost chemat la Comisie”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

„El avea doar două variante de răspuns. Nu poți spune că este vorba despre prostie atunci când este vorba despre o situație factuală. Nu ai ce să greșești aici, nu ar trebui să se greșească”, a mai adăugat fostul arbitru.

Cristi Balaj consideră că se încearcă reducerea la tăcere a patronilor din SuperLiga: „Dacă oameni precum domnul Varga, Gigi Becali și Mititelu, care investesc sume importante în fotbalul românesc și aduc bani de acasă, primesc cartonaș roșu pentru ceea ce au spus, înseamnă că unii arbitri, conform Legii lui Mitică (n.r. – Legea 4/2008), nu ar avea voie să vină pe stadion nici ca spectatori”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, sprijin pentru Neluțu Varga: „Nu știu ce ar fi făcut arbitrii dacă și-ar fi desfășurat activitatea în perioada în care erau Borcea, Jean Pădureanu, Iancu, Porumboiu, Nețoiu, Gigi Becali, Copos”

Nemulțumiți de presiunile puse de către finanțatori, arbitrii sunt criticați pentru această atitudine chiar de către cel care vine din rândul lor: „Nu știu ce ar fi făcut arbitrii dacă și-ar fi desfășurat activitatea în perioada în care erau Borcea, Jean Pădureanu, Iancu, Porumboiu, Nețoiu, Gigi Becali, care se comporta diferit față de acum, Copos…

Ce ar fi făcut atunci? Țin minte ce articole existau atunci în ziare după fiecare etape, deși greșelile erau mult mai mici, iar arbitrii nu aveau posibilitatea să revadă fazele”, a concluzionat oficialul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Declarațiile pentru care Neluțu Varga riscă să fie suspendat și interzis pe stadion: „Toată lumea s-a săturat de noi, nimeni nu-și mai dorește să câștigăm noi titlul”

Neluțu Varga și-a spus oful în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a acuzat arbitrajul după meciul cu Rapid: „Am senzația că lumea s-a săturat de noi, nimeni nu-și mai dorește să câștigăm noi titlul, asta simt. Mă refer la echipele rivale, la conducători, la cei care arbitrează. 

Arbitrajul de la meciul cu Rapid? Foarte defect. La ultimul gol am fost dezamăgit total, a fost un gol foarte, foarte clar, fără dubii! Nu a fost ofsaid. Eu cred că a fost rea-voință din partea arbitrilor, își doresc ca noi să nu mai câștigăm campionatul”.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK. Emisiunea exclusivităților din fotbalul romînesc poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT