Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Robert Niță, show total la Fanatik SuperLiga! A cântat în direct: “E doliu la palat!”. Reacția lui Bănel Nicoliță. Video

Bănel Nicoliță și Robert Niță, schimb de ironii în direct la FANATIK SUPERLIGA după ce FCSB a ratat din nou șansa de a câștiga titlul.
23.05.2023 | 11:45
Exclusiv Robert Nita show total la Fanatik SuperLiga A cantat in direct E doliu la palat Reactia lui Banel Nicolita Video
Exclusiv. Robert Niță, show total la Fanatik SuperLiga! A cântat în direct E doliu la palat!. Reacția lui Bănel Nicoliță. Video
ADVERTISEMENT

Farul este campioana SuperLigii după 3-2 cu FCSB, rezultat care i-a provocat multă tristețe lui Bănel Nicoliță. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Bănel și-a strigat durerea chiar în fața rapidistului Robert Niță, cel care nu a ezitat să îl taxeze și să îi cânte în direct noul hit de pe Giulești. Bănel l-a felicitat pe Gheorghe Hagi, cel care luni a vorbit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Bănel Nicoliță, afectat după Farul – FCSB 3-2: “Locul 2 e al nostru de 7 ani”. Robert Niță i-a cântat în direct: “La Constanța ați jucat / Și e doliu la palat”

“Locul 2 e al nostru de 7 ani. Sunt foarte supărat, normal. Îmi doream foarte mult să câștige FCSB campionatul. Pentru mine, domnul Hagi este cel mai bun antrenor al României, a demonstrat-o și în meciul cu FCSB prin tot ce a făcut. Am țipat prea tare la 2-0, la 2-1 m-am băgat la somn”, a povestit, trist, Bănel Nicoliță în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ce ești așa supărat? E un meci de fotbal, Bănele. Ți-am spus, nisip în ochi, vânt, apă sărată. Ai văzut noul hit? Ai văzut ce a scos Shakira acum? Nu te uiți pe Youtube, pe astea? E hit, dar nu mai zice de Pique acum. Zice așa, fii atent: ‘Ale, ale, ale / La Constanța ați jucat / Și e doliu la palat’. Rapidiștii sunt inventivi”, s-a amuzat Robert Niță pe seama lui Bănel Nicoliță.

A urmat un schimb de replici de mare intensitate în platoul FANATIK SUPERLIGA, dovadă că FCSB – Rapid, programat în weekend, nu poate fi un meci fără miză. Bănel a taxat eșecul suferit de Rapid în Giulești cu Universitatea Craiova și i-a provocat, la rândul său, amărăciune lui Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță i-a adus aminte lui Robert Niță de eșecul Rapidului cu Universitatea Craiova: “Nu vă uitați ce ați făcut aseară?”

“Voi, rapidiștii, scoateți pentru alții. Dar nu vă uitați ce ați făcut aseară (n.r. Rapid – Universitatea Craiova 2-3). Înseamnă că e doliu și la voi într-un fel sau altul”,a contrat Bănel / Ne-au rugat cei de la Craiova să le dăm și lor o șansă să prindă locul 4 sau chiar 3. Obiectivul a fost atins. Acum, redevenind serioși, păcat că e ultimul meci în Giulești. Iei bătaie de la o echipă în inferioritate o repriză”, a recunoscut Robert Niță.

După schimbul de ironii cu Robert Niță, Bănel Nicoliță a redevenit și el serios și a explicat cât de mult l-a durut eșecul de la Ovidiu. Mai ales că la 2-0 se gândea deja la meciul cu Rapid. Chiar și prietenii îl sunau pentru bilete pentru meciul de pe Arena Națională. Dar i-au transmis că renunță după 2-3 cu Farul.

ADVERTISEMENT

M-a durut capul până ieri. Vorbesc foarte serios, nu am avut chef de nimic, nici să duc fetele la școală. La 2-0 cine se mai gândea. Robert mi-a dat mesaj după meci, nu mi-a dat și el la 2-0. În primele minute a dat dovadă că e echipă puternică și vrea să câștige acest meci. Dar la 2-0 să te retragi în minutul 18…

Bănel Nicoliță, poveste amuzantă la meciul jucat de FCSB cu Farul. “La 2-0 mă sunau prietenii că vor bilete cu Rapidul. Și după îmi scriau să anulez”

O echipă mare joacă, tată. Le dai 10 când îi prinzi în corzi. Ce greșeală face fundașul central (n.r. – Dawa). Cu ăla micul (n.r. – Enes Sali) faci corner din care iese golul 2. Pentru mine, toată apărarea a trădat. Eu nu îl scoteam o secundă pe Tamm, normal că a fost greșeală. A avut 4 galbene tot sezonul.

ADVERTISEMENT

A luat un galben și ți-e frică că îl ia pe al doilea? Niciodată! E un jucător profesionist, cu multă experiență. Tamm e un jucător foarte inteligent. Și Târnovanu a greșit la golul 1. Dacă intra cu 2-0 nu cred că se mai întâmpla. Poate egal. Niciodată nu mă gândeam că întorc de la 2-0. Mă sunau prietenii că vor bilete la meciul cu Rapid.

După ce s-a terminat meciul mi-a dat mesaj, ‘nu mai vin’. ‘5 bilete la VIP cu Rapid, nu contează prețul’. Și după aia îmi dă ‘nu mai vin. Anulează’. FCSB a pierdut pe mâna ei, nu ai cum să te bazezi doar pe un jucător, pe Coman”, a mai povestit Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT