Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „S-a întors roata!”. Marian Iancu răsucește cuțitul în rana CFR-ului: „În ultimii ani, FCSB trebuia să fie campioană de două ori”. Video

Marian Iancu răsucește cuțitul în rana CFR-ului, spunând la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici că FCSB trebuia să fie campioană de două ori.
11.05.2023 | 09:45
Exclusiv Sa intors roata Marian Iancu rasuceste cutitul in rana CFRului In ultimii ani FCSB trebuia sa fie campioana de doua ori Video
Marian Iancu răsucește cuțitul în rana CFR-ului. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre norocul pe care CFR Cluj l-a avut în alte sezoane și care acum s-a întors împotriva echipei lui Dan Petrescu.

Marian Iancu răsucește cuțitul în rana CFR-ului

Marian Iancu răsucește cuțitul în rana CFR-ului și a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că roata s-a întors împotriva campioanei României: Fiecare cu obiectivele lui, fiecare cu intenția de a-și consolidat bugetul pentru la anul.

ADVERTISEMENT

Nu cred că e atât de ușor să renunți, ești captiv în fotbal, am trăit asta pe pielea mea. Ai supărări la cald, dar uite că la rece, ușor, ușor, lucrurile se așează la loc în matca lor, vedem că nici domnul Varga, nici domnul Becali nu vor face pasul ăsta în afara scenei fotbalistice.

E o decizie unică, poți să o faci din diferite motive. Nu e rentabil și un om de afaceri ia o astfel de decizie cu greu, să fie împotriva patrimoniului propriu. Sunt lucruri care se întâmplă și care se vor mai întâmpla.

ADVERTISEMENT

Nu e om de afaceri care să nu-și facă mai multe calcule, iar calculele sunt clare, e aritmetică. Pe lângă că e emoția colectivă care se adună în jurul unei echipe de fotbal. Nu e atât de ușor să provoci o astfel de mișcare.

CFR e un brand, cred că va merge înainte, va continua, nu are cum să dispară așa! Cred că tot domnul Varga va asigura resursele clubului, cedându-l unor apropiați. Lipsa de rezultate e vizibilă la CFR, lipsa atacanților, golurile prea puțin înscrise”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„CFR nu poate câștiga titlul dacă nu marchează!”

Încearcă să vină din poartă să marcheze, ceea ce e foarte greu. Administrația sportivă și cea a clubului e solidă, nu se pune problema așa, trebuie doar o completare a lotului și ei au experiența necesară să vină cu idei.

Ideea e să rămână în Europa, chiar dacă miza e să fie în Conference League. Nu cred că nu prind cupele europene. Competiția e acerbă, nimeni nu poate să o lase mai moale, nici Craiova, nici CFR și nici FCSB.

ADVERTISEMENT

Eu am spus de acum două luni, de la prima mea intervenție aici, că echipa care vine cel mai tare din spate este FCSB-ul și cred și astăzi că e singura echipă care poate produce rezultate pozitive în competiția directă și indirectă cu Farul.

FCSB avea nevoie de un antrenor, ar fi fost împotriva legii sportului să câștige fără antrenor. Acum e armonie, se vede în teren, au o dinamică la nivelul Farului, sunt mai eficienți în ultimul timp decât Farul.

FCSB e dezavantajată pentru că li s-a adăugat 0,5 puncte, dar cred și că Farului îi e greu să ia 6 puncte din meciurile cu CFR și Craiova”, a continuat Marian Iancu.

Sunt probleme cu VAR-ul, sunt probleme de interpretare, poate e și o subordonare a arbitrului din teren. E un minus al normelor de aplicare a VAR-ului și se adaugă și slaba pregătire a multora dintre arbitri. Se sfidează evidența, vedem noi în afara VAR-ului, iar ei iau decizii nu curioase, clar tendențioase.

Sunt aceleași argumente pentru care în ultimii ani FCSB nu a luat campionatul de vreo două ori. FCSB trebuia să fie campioană de vreo 2 ori și au fost greșeli împotriva lor recunoscute de toată lumea, inclusiv de media.

Într-un fel sau altul e o balanță. CFR-ul simte că nu pot câștiga un campionat fără să marchezi, când ai probleme în atac, iar ei au cam tot bătut în acest sezon la limită. Chiar și-au făcut un titlu de glorie prin asta. Janga nu dă gol, Janga e cel mai slab atacant al echipelor din vârful campionatului, care se bat la titlu, iar ceilalți vin de departe.

Bîrligea vine de departe, Krasniqi dă și nu dă, face și faza defensivă foarte mult. Sunt multe lucruri pe care Dan Petrescu le-a observat, dar în același timp au fost și greșelile de arbitraj”, a mai spus Marian Iancu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
O nouă eliminare la Power Couple. Cine sunt vedetele care au părăsit competiția
O nouă eliminare la Power Couple. Cine sunt vedetele care au părăsit competiția
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume