Life

Exclusiv. Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, infectat cu COVID-19? Fostul Faimos, adevărul despre anunțul controversat

Sebastian Chitoșcă ne-a dezvăluit adevărul despre postarea de pe Instagram, legată de COVID-19. Ce se întâmplă cu fostul Faimos de la Survivor România?
05.10.2021 | 12:14
Exclusiv Sebastian Chitosca de la Survivor Romania infectat cu COVID19 Fostul Faimos adevarul despre anuntul controversat
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, adevărul despre mesajul legat de COVID-19. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă, îndrăgitul concurent de la Survivor România, i-a alarmat pe fanii lui în această dimineață. Fostul Faimos a postat un mesaj, pe contul lui de Instagram, în care anunța: “Covid este prezent”.

Imediat, au apărut zeci de mesaje din partea fanilor îngrijorați pentru starea lui de sănătate. La scurt timp, el a șters mesajul respectiv, dar FANATIK a aflat, din surse apropiate fostului fotbalist, că un test rapid pentru infecția SARS-CoV-2, pe care l-a făcut, aseară, înainte să meargă la restaurant, a ieșit pozitiv.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Sebastian Chitoșcă a infirmat informațiile conform cărora ar fi suspect de COVID-19 și a lămurit “misterul” mesajului publicat pe social media.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, adevărul despre mesajul legat de COVID-19

Fostul concurent din show-ul de la Kanal D a ținut să îi liniștească pe fanii lui și să îi asigure că este bine, sănătos. Sebastian Chitoșcă susține că postarea ar fi avut un alt scop – acela de a-i face pe urmăritorii săi să nu se îndoiască de existența virusului – și nu se aștepta ca oamenii să creadă că tocmai el este cel care s-a infectat.  Fostul concurent de la Survivor România 2021 a ținut să precizeze că unul dintre prietenii săi a fost diagnosticat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

“E mare nebunie acum cu COVID-ul ăsta. El e real. Nu sunt eu bolnav, un prieten de-ai mei s-a infectat, dar lumea a înțeles că eu aș avea virusul. Ca să clarific situația, eu sunt bine, sănătos, nu am COVID”, a mărturisit Sebastian Chitoșcă, în exclusivitate pentru FANATIK.

Sebi, așa cum îl alintă fanii, a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România. Se pare că prietenia lui cu ceilalți “pokemoni” din echipa Faimoșilor a trecut testul timpului.

ADVERTISEMENT

El păstrează și acum legătura cu Zanni și Cosmin Stanciu, cei doi colegi alături de care a trecut prin cele mai dificile momente în jungla din Republica Dominicană.

Sebastian Chitoșcă și Alexandra s-au despărțit definitv

Astăzi, fostul concurent de la Survivor România a făcut un live pe Instagram în care a anunțat că s-a despărțit definitiv și irevocabil de soția lui, Alexandra.

ADVERTISEMENT

“Da, m-am despărțit de Alexandra. Nu știu ce face, nu mă mai interesează, e un capitol încheiat în viața mea”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

Ce a mărturisit recent despre soția lui

Recent, fanii lui Sebi s-au întristat după ce s-au confirmat bănuielile celor care îl urmăreau constant în mediul online. Mai mult decât atât, fostul concurent de la Survivor România a făcut o serie de mărturisiri de suflet în emisiunea Teo Show.

“Nu i-am făcut absolut nimic. Eu l-am sunat pe tatăl ei și i-am spus că femeia asta n-o să mai dea ochii cu mine pentru că eu nu-mi doresc.

Am și plecat din Germania că să nu mai fiu în stresul ăla. M-am detașat și sunt în România de atâtea zile.

Eu mă așteptam să se liniștească ea și să lămurească cu tatăl meu, nici măcar cu mine, pentru că nu-mi mai doresc”, a declarat Sebastian Chitoșcă, la Teo Show.

Se pare că problemele dintre cei doi ar fi apărut încă de dinainte de întoarcerea lui Sebi din competiție. După ce a încălcat regulamentul și i-a dat un mesaj soției sale, aceasta a aflat de la producătorii emisiunii că va fi penalizat cu o sumă impresionantă.

Din acel moment, Alexandra s-ar fi apucat de fumat și și-ar fi schimbat mult comportamentul. Problemele dintre cei doi soți s-au acutizat după ce Sebastian a ajuns înapoi acasă, iar acum rămâne de văzut dacă mai sunt șanse de împăcare.

ADVERTISEMENT