Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Situația de la Dinamo agită apele. Dănuț Lupu, atac la Vlad Iacob: “A vrut să închidă când să vorbească cu mine”. Video

Dănuţ Lupu şi Vlad Iacob s-au contrat pe tema palmaresului de la Dinamo. Fostul jucător susţine că nici nu este lăsat la discuţiile dintre CS Dinamo şi clubul de fotbal.
07.04.2023 | 20:44
Exclusiv Situatia de la Dinamo agita apele Danut Lupu atac la Vlad Iacob A vrut sa inchida cand sa vorbeasca cu mine Video
Exclusiv. Situația de la Dinamo agită apele. Dănuț Lupu, atac la Vlad Iacob: "A vrut să închidă când să vorbească cu mine". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noul plan de reorganizare de la Dinamo a fost votat de creditori şi dacă va fi aprobat la Tribunal, datorii de 5.000.000 de euro vor fi şterse. Totalul datoriilor de la Dinamo este de 7.500.000 de euro.

Situația de la Dinamo agită apele. Dănuț Lupu, atac la Vlad Iacob: “A vrut să închidă când să vorbească cu mine”

Dănuţ Lupu şi Vlad Iacob, s-au contrat în direct la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, pe tema palmaresului de la Dinamo, însă administratorul special al clubului a închis telefonul destul de rapid:

ADVERTISEMENT

“A vrut să închidă când să vorbească cu mine. Este normal că suporterii ţin cu planul de reorganizare făcut de ei. Ei (n.r. cei de la Dinamo 1948) au nişte discuţii foarte drăguţe când vin pe la club şi când vor să vorbească cu preşedintele spun să nu vină Lupu. 

Eu sunt bau-bau. Este un lucru foarte bun ceea ce face el, dar nu trebuie să ne prostească. Rednic nu ştia luat banii, Dusan Uhrin nu şi-a luat banii, Bonetti nu şi-a luat banii.

ADVERTISEMENT

Sunt antrenori de la copii şi juniori care nu şi-au luat banii de ani de zile. Eu l-aş întreba pe Vlad Iacob şi avea bani de luat de la Dinamo, tot acelaşi discurs avea?”, a spus Dănuţ Lupu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

“Ştii cum e Vlad Iacob acum? Ca activiştii din anii 50”

Jurnalistul Alin Buzărin a avut o replică acidă cu privire la modul în care cei de la Dinamo jubilează după votul noului plan de reorganizare, ce va şterge datorii de 5 milioane de euro:

ADVERTISEMENT

“Ştii cum e Vlad Iacob acum? Ca activiştii din anii 50 care spuneau cât de bine este să dea pământurile în grija statului. În numele unui bine mai mare. «Voi ştiţi ce bine este să ne daţi pământul vostru nouă? Este excepţional»”, a spus Buzărin.

Dinamo joacă vineri, de la ora 20:30, împotriva celor de la Oţelul Galaţi în play-off-ul din liga secundă. “Câinii” visează la revenirea în Superliga, la un an de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK. Emisiunea exclusivităților din fotbalul romînesc poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT