Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Strategia de la CFR Cluj, analizată la Fanatik SuperLiga: „Se gândesc să ‘ciupească’, nu să creeze ceva stabil!”. Video

Strategia celor de la CFR Cluj a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA. Care este situația financiară a campioanei României.
05.05.2023 | 09:58
Exclusiv Strategia de la CFR Cluj analizata la Fanatik SuperLiga Se gandesc sa ciupeasca nu sa creeze ceva stabil Video
Strategia celor de la CFR Cluj a fost analizată la Fanatik SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se află pe un butoi de pulbere atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și raportat la situația financiară. Campioana României nu mai practică fotbalul cu care a obișnuit în ultimii cinci ani, iar specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat strategia implementată de ardeleni.

Strategia de la CFR Cluj, analizată la FANATIK SUPERLIGA: „Bugetul lor e depășit”

CFR Cluj se află pe locul 3 în play-off-ul SuperLigii, la cinci puncte în spatele liderului Farul cu patru etape rămase până la încheierea sezonului. Situația nu este deloc roz în tabăra ardelenilor, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că situația a degenerat și în relația dintre Dan Petrescu și jucători.

ADVERTISEMENT

Deși Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA bugetul de salarii a fost redus semnificativ, Ciprian Panait este de părere că ardelenii au fost deja depășiți financiar. „Gata! S-a încheiat la CFR. Eu nu sunt de acord în privința economiei. Eu cred că bugetul lor e depășit.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cred că patronul nu a vrut să se bage în treaba asta. Este doar un paravan. Cei care sunt într-adevăr și conduc CFR Cluj în momentul ăsta trebuie să găsească soluții. Eu așa o văd. Este pentru prima dată când nu vorbesc strict de parte tehnică, de antrenori, de jucători, de strategie tehnică”, a fost analiza lui Ciprian Panait, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Nu se gândesc să creeze ceva stabil, ci să ‘ciupească’”

De asemenea, Ciprian Panait, care a antrenat o bună perioadă de timp în Orientul Mijlociu, este de părere că disperarea CFR-ului de a prinde fazele superioare ale cupelor europene vine ca urmare a nevoilor financiare.

„Am căutat în ultimii ani să înțeleg această disperare fantastică de a merge în fazele superioare din cupele europene pentru a echilibra bugetul. Mie asta îmi spune că cei care sunt și fac bugetul nu se gândesc să creeze ceva stabil ei se gândesc să acopere niște găuri, să ‘ciupească’ ceva.

ADVERTISEMENT

(n.r. toată lumea în business vrea să facă asta) Nu e adevărat. În România sunt foarte puțini care au această abilitate și au oamenii capabili să facă un business sănătos din fotbal”, a mai spus Ciprian Panait, la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Gardoș, diferența dintre CFR Cluj – FCSB: „Cumpără scump”

Florin Gardoș a trasat diferența dintre strategia celor de la CFR Cluj și cea de la FCSB. Fostul fundaș este de părere că ardelenii nu se bazează pe jucători tineri pe care ulterior să crească și să-i vândă, spre deosbire de FCSB, care cumpără scump și nu aduce în lot jucători liberi de contract.

ADVERTISEMENT

„Te referi la strategia clubului. CFR Cluj nu este un club care să crească neapărat jucători și să-i vândă. În schimb celelalte echipe chiar fac chestia asta. FCSB cumpără scump anumiți jucători tineri, dar cumpără, nu ia jucători de 50 de ani liberi de contract”, a spus Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

„Am văzut în ultima vreme la CFR Cluj că alături de Yeboah au mai venit niște jucători tineri, 19, 20 de ani. Mie mi se pare că și acolo a intervenit o schimbare de strategie. Eu cred că Varga a spus: ‘am obosit să tot vin cu bani de acasă, mă rog, descurcați-vă că e treaba voastră și mai trebuie să și vindem’”, a spus și Ioana Cosma, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT