Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Tâlhărie în direct!”. Robert Niță și Gheorghe Mustață, contre dure la Fanatik SuperLiga: “Eu te respect, dar…”. Video

Robert Niță și Gheorghe Mustață s-au contrat dur la Fanatik SuperLiga după arbitrajul lui Horațiu Feșnic în meciul Rapid - FCSB, scor 1-0.
26.04.2023 | 07:18
Exclusiv Talharie in direct Robert Nita si Gheorghe Mustata contre dure la Fanatik SuperLiga Eu te respect dar Video
Robert Niță și Gheorghe Mustață s-au contrat în direct la FANATIK SUPERLIGA. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut prima partidă în play-off-ul SuperLigii, scor 0-1 cu Rapid în etapa cu numărul 5. Deși au avut numeroase ocazii de a marca, roș-albaștrii nu au punctat pe tabelă. Totuși, arbitrajul lui Horațiu Feșnic a stârnit un scandal monstru plecând de la decizia de a nu-l elimina pe Onea în startul meciului după un atac aspru la Florinel Coman.

Gheorghe Mustață, reacție dură pe tema arbitrajului după Rapid – FCSB 1-0: „Tâlhărie în direct!”

Horațiu Feșnic nu a scos cartonașul roșu din buzunar la intrarea lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman și nici la intervenția lui Dragoș Grigore pe tendonul lui Andrea Compagno. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a avut un discurs dur la adresa arbitrajului și i-a dat dreptate lui Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

„Tâlhărie în direct! Nu s-a văzut clar? A spus-o și domnul Porumboiu. Nici nu mai vreau să comentez despre alții. Fiți corecți cum și noi am spus și suntem corecți de atmosfera din Giulești. Este una care face jucători să joace fotbal.

Când e vorba să fim corecți, fiți mă corecți! Nu mai o dăm pe ocolite stânga-dreapta. În prima repriză, bravo, Rapid a ieșit cu mai mult extaz la joc, presiunea stadionului, a suporterilor. E un stadion care face atmosferă pentru că ăștia sunt toți suporterii 14.000 în toată țara”, a declarat inițial Gheorghe Mustață. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Robert Niță și Ghoerghe Mustață, contre dure la FANATIK SUPERLIGA: „Nu v-ați auzit. A fost liniște ca la teatru”

Remarca lui Gheorghe Mustață vizavi de numărul de fani ai Rapidului l-a făcut să răbufnească pe Robert Niță. Fost fotbalist al clubului din Giulești, Robert Niță i-a ironizat pe roș-albaștrii după derby-ul de aseară, iar replicile s-au transformat într-un dialog încins.

Robert Niță: E, hai! Ușor aici, Gigi!

Mustață: Robert, lasă-mă să vorbesc că după îți explic tot fenomenul. 

Robert Niță: Te las Gigi, dar așa vin și eu și te întreb dacă au fost probleme cum au fost prin alte părți și de ce nu ați intrat la meci. Că nu v-ați auzit. 

ADVERTISEMENT

Mustață: La ce meci?

Robert Niță: La meciul de aseară. Ziceați că 500 de la voi fac cât 15.000. Nu v-ați auzit. A fost liniște ca la teatru. 

Mustață: Asta este. Robert, eu n-am recunoscut atmosfera de acolo?

Robert Niță: Ba da, asta spun. Te respect și îți înțeleg frustrarea și supărarea ta că e normal. 

ADVERTISEMENT

Mustață: Nu e frustrare a suporterilor. E frustrare a jocului. Nu e a rezultatului, a mizeriei pe care a putut să o facă acest arbitru. 

Robert Niță: Eu am spus mai devreme și am spus că FCSB aseară a jucat foarte bine. 

Gheorghe Mustață, uluit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic la derby-ul Rapid – FCSB 1-0: „Uitați-vă mai atent”

Gheorghe Mustață susține că Răzvan Onea l-a atacat direct cu talpa pe Florinel Coman la intrarea dură din startul partidei. Liderul galeriei FCSB-ului susține că Horațiu Feșnic trebuia să-l elimine pe fundașul Rapidului.

„Uitați-vă! Toată lumea de fotbal, dar chiar toți oamenii ăștia sunt nebuni la cap? Toată lumea vine și spune: ‘Nu e talpă’. Ia uitați-vă mai atent pe piciorul stâng care vine cu alunecare de jos unde se duce talpa. Nu e cu piciorul sus?

Nu am contrazis ce ați comentat că m-am uitat la voi. M-am uitat, n-am comentat asta. Dar mai vine câte unul. Eu înțeleg că și la noi putea să vină Meme și să spună: ‘Nu a fost așa intensitate. A fost puțin mai așa, nici ăla nu a vrut’. Eu spun clar ce am văzut până și Robert a spus roșu indiscutabil”, a mai spus Gheorghe Mustață.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT