Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Tremură scaunul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova: „Le dă cu virgulă!”. Detalii de culise din Bănie. Video

Eugen Neagoe ar putea pleca de la Universitatea Craiova dacă echipa va rata calificarea în cupele europene. Dezvăluiri de ultimă oră despre nemulțumirile lui Mihai Rotaru.
15.05.2023 | 13:55
Exclusiv Tremura scaunul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova Le da cu virgula Detalii de culise din Banie Video
Eugen Neagoe are opțiune de prelungire până în vara lui 2024 la U Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a fost exasperat de ratările echipei sale la finalul partidei cu Farul Constanța, iar situația sa a fost dezvăluită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Eugen Neagoe, în pericol la Universitatea Craiova? „Acest egal n-a picat bine deloc!”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Eugen Neagoe ar putea să nu mai continue de la Universitatea Craiova la finalul campionatului: „Aioanei i-a salvat pe Farul și i-a pus postul în pericol lui Neagoe. Din informațiile FANATIK, postul lui Neagoe e în pericol. Nu știu dacă își va mai prelungi cu un an, dar nici că pleacă. Acest egal n-a picat bine deloc la Craiova”.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a explicat că patronul echipei e și el iritat de situația echipei din clasament: „Adică nu mai e așa sigur de post Neagoe, cum era acum trei meciuri. N-am zis că pleacă, dar lui Rotaru a început să-i dea cu virgulă. Nu mai e atât de sigur”.

Mihai Stoichiță e de părere însă că Universitatea Craiova practică un joc spectaculos: „Cârcotașii o să zică că au jucat împotriva unei echipe în inferioritate numerică. Eu cred că în perioada asta lui Neagoe, jocul a crescut foarte mult”. 

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, la mâna lui Mihai Rotaru. Ce spunea Sorin Cârțu despre situația antrenorului: „Un an ratat! Decizia e la patronat”

Sorin Cârțu a lăsat și el de înțeles că Eugen Neagoe nu e sigur de postul său în Bănie: „Sunt foarte supărat, pentru că aveam speranță. S-a văzut și astă seară că am fi putut să luam trei puncte și să ne păstrăm șansele de loc trei și chiar de locul doi. Obiectivele noastre au fost mărețe, să luăm campionate, cupe.

Trebuie o analiză pertinentă, fara subiectivism și apoi să luăm anumite decizii. Să îți spun ceva. Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa în perioada asta, cu Eugen. Seamănă ca în perioada cu Reghecampf, când am dat multe goluri. Totuși, și atunci ne-a lipsit ceva…

ADVERTISEMENT

Decizia e la patronat, ei spun ce trebuie făcut cu antrenorul. Sunt jucători la care să ne gândim că pot pleca, dar având contract… sunt într-o zonă călduță, le-a convenit. Nu poți da și în jucători. Ce să faci acum?”, a spus președintele Universității Craiova după meciul cu Farul, la Digi Sport.

Universitatea Craiova e pe locul patru în SuperLiga cu două etape înainte de final, la doar două puncte distanță de CFR Cluj, care rămâne favorită la ultimul loc pentru calificarea în cupele europene. „Leii” sunt amenințați și de Rapid care au cu două puncte mai puțin. Oltenii ar putea merge în cupele europene și dacă vor termina pe locul patru, în condițiile în care Universitatea Cluj va câștiga Cupa României în fața lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT