Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Un fotbalist de la FCSB, căutat cu oferte de cluburi din străinătate! Unde s-a blocat totul la negocieri. Video

Impresarul Bogdan Apostu susține că portarul Ștefan Târnovanu este asaltat de oferte din străinătate, însă Gigi Becali cere foarte mulți bani în schimbul său.
11.05.2023 | 14:27
Exclusiv Un fotbalist de la FCSB cautat cu oferte de cluburi din strainatate Unde sa blocat totul la negocieri Video
Exclusiv. Un fotbalist de la FCSB, căutat cu oferte de cluburi din străinătate! Unde s-a blocat totul la negocieri. Video
ADVERTISEMENT

Bogdan Apostu a dezvăluit că Ștefan Târnovanu este unul dintre cei mai curtați jucători ai FCSB, iar în această vară se așteptă la transferuri spectaculoase din SuperLiga.

Ștefan Târnovanu poate pleca în orice moment de la FCSB: „Se cer bani mulți”

Impresarul lui Ștefan Târnovanu a declarat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că portarul titular al FCSB a avut oferte interesante și este în continuare pe lista mai multor cluburi importante.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a jucat 46 de meciuri în acest sezon și a încasat 65 de goluri, fiind evaluat la 1,5 milioane de euro conform Transfermarkt: „Veți vedea că vor fi mulți jucători care vor lua calea străinătății. Farul și FCSB au jucători foarte importanți. Domnul Becali cere niște sume exorbitante. Se cer bani mulți.

Pe Târnovanu eu l-am adus. Îl am de vreo 6 ani cred. Se cer bani mulți pe el și cred că e un portar care va ajunge în fotbalul mare, pentru că are toate caracteristicile pentru a performa într-un fotbal cu adevărat important, începând de la fizic și toate celelalte”, a declarat Bogdan Apostu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Ioana Cosma. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu ar putea să îl îmbogățească pe Gigi Becali: „Dacă FCSB va câștiga campionatul, lucrurile se vor schimba”

Bogdan Apostu e convins că un titlu cu FCSB și participarea în cupele europene ar putea umfla și mai mult cota lui Ștefan Târnovanu, la care patronul nu e dispus să renunțe prea ușor:

„Dacă FCSB va câștiga campionatul, lucrurile se vor schimba. E clar că prezența în grupele unei competiții europene îți conferă o anumite cotă. A stabilit domnul Becali. Că fără 20-30, 40 de milioane de euro nu-l dă. E greu pentru o echipă din afară să plătească sumele astea.

ADVERTISEMENT

Credibilitatea ți-o dau trei lucruri: valoarea individuală, performanțele la echipa de club și meciurile la echipa națională. Ăștia sunt cei trei piloni pentru un transfer afară.

Târnovanu abia acum a început să fie cu adevărat în angrenajul echipei naționale și probabil urmează să joace și mai mult în viitorul apropiat. Își creează o structură și o consistență la FCSB, dar are nevoie de o prezență într-o competiție europeană, poate câștigarea titlului și prezențe la echipa națională”, a concluzionat agentul.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e sigur că Gigi Becali va lua o sumă uriașă pe Târnovanu: „E portar de 10 milioane”

Dumitru Dragomir consideră, de asemenea, că Gigi Becali se va îmbogăți prin vânzarea lui Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad: „Are doi portari extraordinari, dar eu n-am avut așa mare încredere în Târnoveanu. Bravo lui, e portar de bani mulți. E portar de 10 milioane, apără la toate echipele din Europa!

L-am studiat, a mai și greșit dar cu Craiova a făcut o partidă…. Dacă le dădeau 3-4 nici nu erau multe. De asta spune lumea că a jucat bine Craiova”, a spus „Oracolul de la Bălcești” la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT