Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Universitatea Craiova vrea să prelungească suspansul în lupta la titlul din SuperLiga: “Să se termine în ultima etapă”. Video

Universitatea Craiova are de gând să prelungească suspansul în lupta pentru titlul din SuperLiga. Oltenii vor ca rivalele să joace cu trofeul pe masă în ultima etapă.
13.05.2023 | 14:31
Exclusiv Universitatea Craiova vrea sa prelungeasca suspansul in lupta la titlul din SuperLiga Sa se termine in ultima etapa Video
Universitatea Craiova vrea să prelungească suspansul în lupta pentru titlu. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul și FCSB sunt singurele echipe rămase în lupta pentru titlu cu trei etape rămase până la final. Deși are șanse matematice, CFR Cluj se află la șapte puncte distanță de „marinari” și doar un miracol ar aduce al șaselea titlu consecutiv în Ardeal. Sorin Cârțu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Universitatea Craiova va face tot posibilul ca titlul să se joace până în ultima etapă.

Universitatea Craiova vrea să prelungească suspansul în lupta la titlul din SuperLiga: „Vreau să se termine în ultima etapă”

Farul și FCSB sunt despărțite în play-off de doar trei puncte, însă echipa antrenată de Gică Hagi are și avantajul că nu a beneficiat de rotunjire în startul play-off-ului. În etapa cu numărul 8, liderul merge în Bănie pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, în timp ce FCSB primește vizita CFR-ului pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIUniversitatea Craiova va face tot posibilul pentru a câștiga cu Farul Constanța și, implicit, pentru a prelungi suspansul în lupta la titlu, mai ales cu o victorie a FCSB-ului împotriva CFR-ului.

„Toate sunt posibile. Eu am mai spus că la echipele care sunt în play-off rezultă și meciurile atunci când se întâlnesc între ele. Din punctul meu de vedere, eu vreau să se termine în ultima etapă, să se decidă și cred că așa va fi.

ADVERTISEMENT

Îți dai seama că noi suntem foarte interesați să câștigăm această partidă. Pe noi mai puțin ne interesează, ba din contră ne face rău că iese campioană Farul sau că iese FCSB sau CFR Cluj de fiecare dată”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

Universitatea Craiova, mesaj războinic în finalul play-off-ului: „Ne vom bate până la sfârșit”

Totodată, Universitatea Craiova luptă pentru clasarea pe un loc de cupă europeană, iar cu o victorie în meciul cu Farul, oltenii o vor egala temporar la puncte pe CFR Cluj, aflată pe poziția a 3-a care asigură prezența la baraj. Sorin Cârțu a lansat un mesaj războinic înaintea partidei cu Farul de pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Gândul nostru e să rămânem în continuare în cărți pentru cupele europene pentru că acesta este obiectivul nostru și avem obligația să ne bate pentru el până la sfârșit. Ne vom bate până la sfârșit. (n.r. vin spectatorii la stadion?) Da. Este interes pentru că lumea speră la noi. De-aia avem și obligația asta”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În meciul tur din play-off, disputat la Ovidiu, Farul s-a impus spectaculos, scor 3-2, după ce echipa lui Eugen Neagoe a condus cu 1-0 și 2-1. În meciul retur, Gică Hagi nu se va putea baza pe Adrian Mazilu, una dintre „perlele” liderului.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, resemnat în privința Universității Craiova: „Am avut meciurile în control, dar am luat puține puncte”

Sorin Cârțu a precizat că Universitatea Craiova a fost urmărită de ghinion la meciurile din play-off din acest sezon. Președintele oltenilor este de părere că deși echipa a jucat foarte bine, punctele obținute au fost puține.

„O caracteristică pe care lumea a observat-o la echipa asta în tot play-off-ul a fost ghinionul. Toate meciurile de play-off pe care noi le-am avut le-am jucat bine, le-am avut în control și totuși am luat puncte puține”, au fost cuvintele lui Sorin Cârțu.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT