Sport

Gheorghe Hagi, încă o pierdere grea înainte de Universitatea Craiova – Farul: „Nici el nu e cu noi”. Video

Gheorghe Hagi a dezvăluit la conferința de presă dinainte de U Craiova - Farul că a pierdut încă un jucător extrem de important.
12.05.2023 | 17:15
Gheorghe Hagi inca o pierdere grea inainte de Universitatea Craiova  Farul Nici el nu e cu noi Video
Gheorghe Hagi mai are nevoie de 7 puncte în meciurile cu U Craiova, FCSB și CFR Cluj ca să devină campion. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a reacționat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI la alianța dintre FCSB și Universitatea Craiova. Antrenorul „marinarilor” e rezervat înainte de meciul de titlul de pe „Oblemenco”

Gheorghe Hagi a vorbit despre meciul de titlu dintre Universitatea Craiova și Farul: „A arătat că este foarte competitivă”

După ce a vorbit despre acest meci capital și la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gică Hagi îi tratează pe olteni cu mare respect: „Un meci în deplasare cu o echipă cu un lot foarte bun, cu o echipă care e în formă. A arătat că este foarte competitivă. E o provocare pentru noi, ştim despre spiritul oltenesc”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul se confruntă și cu ceva probleme de lot și a mai pierdut un jucător de bază: „Săptămâna asta s-au întâmplat multe la noi acasă, avem mai multe accidentări. Am stat încă o zi, să vedem dacă Larie poate juca. Azi dimineaţă, la antrenament, a încercat, dar nu e la 100%. Nici el nu va fi. Băluţă, nu ştim cât de lungă va fi pauza lui.

Mai avem accidentările care au fost înainte, cu Popescu şi Gustavo. Morar are şi el o problemă la aductori, nici el nu e cu noi. Şi Mazilu, care e răcit, nici el nu e cu noi. E o săptămână dificilă pentru a crea o echipă competitivă. Mergem la Craiova doar cu gândul la victorie”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi nu se teme de absențele din defensivă de la meciul cu U Craiova: „Nu plâng după cei care nu joacă”

Gică Hagi e de părere că jucătorii săi pot suplini absențele din defensivă în meciul cu Universitatea Craiova: „Obiectivul staffului este găsirea unei formule competitive, mai ales în defensivă. Am încredere în jucătorii pe care îi avem, nu plâng după cei care nu joacă”.

„Regele” a uitat deja de victoria entuziasmantă din ultima etapă: „Meciul acela cu Rapid s-a terminat, a fost un meci fantastic, extraordinar, cu o echipă care a practicat un fotbal pe care cu greu îl vezi în România, chiar dacă lor nu le cade bine. Am făcut un meci pe care cu greu îl va repeta o echipă. O lecţie de cum trebuie să ataci”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul constănțenilor așteaptă aceeași atitudine și joc și împotriva Universtății Craiova: „Trebuie să încercăm să repetăm. Faza defensivă am făcut-o perfect şi trebuie să o facem şi la Craiova. Avem cele mai multe goluri marcate, dacă nu mă înşel. Noi chiar ştim să atacăm, chiar dacă îi supărăm pe unii câteodată.

Supărarea e că suntem acolo pe primul loc. Nu le cade bine. Nimănui nu-i cade bine. Aşteptăm să vină şi al doilea titlu. O să muncim pentru el, e în mâinile noastre, depinde doar de noi. Noi am scris istoria până acum şi noi vrem să o terminăm”.

ADVERTISEMENT