News

Experiență neplăcută pentru un milionar român. A plătit 200 de euro pentru o cameră la un hotel. Ce a pățit în timpul nopții

Experiență neplăcută trăită de un milionar român. Aflat într-o vizită în Italia, acesta s-a cazat la un hotel scump, achitând 200 de euro pe cameră. Ce a pățit în timpul nopții.
25.09.2022 | 17:37
Experienta neplacuta pentru un milionar roman A platit 200 de euro pentru o camera la un hotel Ce a patit in timpul noptii
Un milionar român s-a cazat la un hotel de 4 stele din Italia. Ce s-a întâmplat când a cerut căldură în cameră. Sursa foto: colaj Fanatik / captură Facebook
ADVERTISEMENT

Un cunoscut om de afaceri din România a trăit pe propria piele rigurozitatea economiilor la energie pe care au început să le facă statele din vestul Europei.

Un milionar român s-a cazat la un hotel de 4 stele din Italia. Ce s-a întâmplat când a cerut căldură în cameră

Sorin Constantinescu s-a aflat în acest weekend la un eveniment Ferrari în Italia. Pentru a avea parte de condiții de nivel înalt, milionarul s-a cazat la un hotel de 4 stele, situat chiar lângă producătorul de maşini de lux.

ADVERTISEMENT

Pentru o singură noapte a achitat peste 200 de euro și spera să nu întâmpine niciun fel de problemă.

Ei bine, în cursul nopții, afaceristul român a fost nevoit să îndure frigul. În camera sa erau doar 16 – 17 grade, fapt pentru care s-a plâns la recepție.

ADVERTISEMENT

Angajații hotelului i-au spus că acestea sunt în condițiile în contextul crizei generate de războiul din Ucraina.

”Am fost invitat la un eveniment Ferrari. Ce m-a frapat noaptea trecută a fost frigul din cameră. 16-17 grade cred că erau.

ADVERTISEMENT

Dom’le nu e posibil, e hotel de 4 stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte.

Am sunat la recepție și le-am spus să dea drumul la căldură. Mi-au spus că ei suportă frigul din cauza războiul din Ucraina”, a spus Sorin Constantinescu, într-un clip pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT
@sorinconstHotel de 4 stele langa fabrica Ferrari n-au voie sa dea drumu la caldura !♬ original sound – Sorin Constantinescu

Cum a petrecut noaptea friguroasă milionarul român

Pentru a nu îngheța de frig, milionarul român a fost nevoit să ia pe el mai multe halaturi și să folosească mai multe pături. În plus, s-a mai folosit de o bicicletă de fitness existentă în cameră.

”Afară sunt 12 grade. Nu e posibil așa ceva. Într-o cameră pe care am plătit 200 de euro pe noapte să dorm cu halat și pături. Noroc că am avut o bicicletă și înainte de culcare i-am mai dat câteva pedale să mă încălzesc.

Nu știu ce o fi la iarnă, dar e nasol. Dorm la hotel de 4 stele cu halat pe mine”, a mai spus Sorin Constantinescu.

ADVERTISEMENT
Tags: