News

Explozie puternică într-un bloc din Cluj. Un copil de un an și trei adulți, transportați la spital. Video

O explozie puternică s-a produs în noaptea de luni spre marți într-un bloc din Cluj. Un copil de un an și trei adulți au fost transportați la spital.
20.09.2022 | 08:22
Explozie puternica intrun bloc din Cluj Un copil de un an si trei adulti transportati la spital Video
Trei adulți și un copil de un an, transportați la spital, după o explozie într-un bloc din Cluj. Sursa foto: colaj Fanatik / captură Facebook
ADVERTISEMENT

Un copil de un an și alți trei adulți au ajuns la spital în această noapte, după o explozie puternică produsă într-un apartament din Cluj – Napoca.

Trei adulți și un copil de un an, transportați la spital, după o explozie într-un bloc din Cluj

Din primele informații oferite de autorități, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu.

ADVERTISEMENT

Apelul de urgență la 112 a fost efectuat la ora 03:40. Imediat, la fața locului au fost trimise două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă (ATI) mobilă și unul SMURD.

În urma evenimentului, patru persoane au ajuns la spital. E vorba de un copil de un an și trei adulți: un bărbat de 80 de ani și două femei de 78 și 35 de ani.

ADVERTISEMENT

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 03:40. Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unul SMURD.

De asemenea, în sprijin au venit două ambulanțe SAJ. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat faptul că explozia nu a fost urmată de un incendiu.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale au transportat la spital un bărbat de aproximativ 80 de ani, două femei de 78 și 35 de ani, respectiv un copil de aproximativ un an”, informează ISU Cluj.

Din fericire, victimele sunt în afara oricărui pericol. Toate cele patru persoane spitalizate prezentau răni superficiale, suferind și atacuri de panică.

ADVERTISEMENT

Explozia din Cluj – Napoca a produs și pagube materiale

ISU mai anunță că explozia a afectat apartamentul în care s-a produs. O serie de pagube minore s-au înregistrat și la apartamentele de la etajul superior.

În plus, cinci mașini parcate lângă bloc sunt parțial afectate de resturile căzute de pe urma exploziei. În orele următoare, o comisie va stabili cauza exactă a exploziei.

ADVERTISEMENT
Tags: