Life

Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Sunt locuri de muncă disponibile, prime și bonuri de masă

Fabrica de renume din România care face angajări. Se caută personal pentru mai multe poziții, iar lista beneficilor este destul de mare.
29.02.2024 | 19:38
Fabrica din Romania care produce pe banda rulanta Sunt locuri de munca disponibile prime si bonuri de masa
Compania de renume din România care face angajări. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, românii au întâmpinat din ce în ce mai multe probleme în găsirea unui loc de muncă. După pandemie, pretențiile angajaților au crescut, ceea ce a făcut ca locurile de muncă să nu mai fie deloc pe placul lor. Însă, persoanele dornice de muncă se pot angaja la una dintre cele mai productive fabrici din România.

Compania din România care exportă 94% din producție către țările din Europa

În contextul economic actual destul de sensibil, românilor le este din ce în ce mai greu să găsească un loc de muncă care să le satisfacă pretențiile financiare. Totuși, există și excepții la noi în țară. Una dintre fabricile cu renume angajează personal, iar beneficiile nu sunt deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Compania Arctic, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai performante din România, dar și din Europa. Recent, unitatea deschisă la Ulmi s-a lăudat cu mașina de spălat cu numărul patru milioane.

Pentru a deține supremația pe piața din România, Arctic a pus mereu accentul pe calitatea produselor. Însă, nimic nu ar fi fost posibil dacă în companie nu ar fi lucrat personal bine instruit și responsabil.

ADVERTISEMENT

Compania Arctic din România a fost deschisă în 2019, iar de atunci, s-a focusat pe crearea celor mai bune electrocasnice. Fabrica de la Ulmi este dotată cu echipamente de ultimă generație, dar și cu cele mai avansate tehnologii de automatizare.

Electrocasnicele produse de Arctic România sunt destinate exportului. Mai exact, 80% din producție ajunge în țări precum Paraguay, Senegal, Tunisia sau Guineea.

ADVERTISEMENT

Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să lucreze la Arctic România

Compania Arctic are planuri mărețe și nu exclude posibilitate de a ajunge la cinci milioane de mașini de spălat anul acesta. Însă, pentru asta, este nevoie și de forță de muncă. Potrivit anunțurilor postate pe platformele de profil, Arctic România caută tehnician RD Office.

Cei care vor să aplice pentru acest post trebuie să îndeplinească o serie de cerințe. Prima și poate cea mai importantă este deținerea unui diplome de licență sau de masterat în domeniul ingineriei. Dacă diploma este de inginer mecanic, cu atât mai bine.

ADVERTISEMENT

Aplicanții trebuie să se asigure că înțeleg foarte bine desenele tehnice, graficele și diagramele. De asemenea, este importantă abilitatea de a utiliza corect echipamentul pentru determinarea curentului și alte unelte mecanice.

Tot de pe lista cerințelor pe care Arctic România le are de la viitorii angajați fac parte și competențe digitale și cunoașterea limbii engleze la nivel intermediar.

După lista cu cerințe urmează și lista cu beneficii, care nu este deloc una mică. Arctic România pune le dispoziția angajaților vouchere de masă, posibilitatea de a lucra hybrid, dar și bonusuri de sărbători. De asemenea, toți angajații beneficiază de programe de pregătire și de asigurare de viață.

Mai multe detalii despre locurile de muncă disponibile la Arctic România pot fi găsite AICI.

ADVERTISEMENT