Sport

Fabrizio Romano, veste fantastică pentru Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu fundașul român de la Tottenham

Radu Drăgușin a primit, în sfârșit, o veste bună, după ce a ajuns la Tottenham și abia a prins 7 minute pe teren în două meciuri pentru londonezi.
01.02.2024 | 11:44
Fabrizio Romano veste fantastica pentru Radu Dragusin Ce se intampla cu fundasul roman de la Tottenham
Fabrizio Romano i-a dat o veste fantastică lui Radu Drăgușin! Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost transferat în această iarnă de Tottenham Hotspur de la Genoa în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Fundașul român în vârstă de 21 de ani însă nu a fost decât rezervă până acum.

Fabrizio Romano, veste fantastică pentru Radu Drăgușin!

În aceste condiții, Tottenham s-a gândit să mai caute un apărător central. Astfel, londonezii au încercat în ultima perioadă să-l transfere pe Riccardo Calafiori (21 de ani) de la Bologna. Italienii n-au acceptat suma de 15 milioane de euro, astfel că Radu Drăgușin va rămâne în continuare măcar rezervă la Tottenham.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a dezvăluit că Riccardo Calafiori nu va ajunge sub comanda lui Ange Postecoglou în această iarnă. Ba chiar Romano l-a lăudat și Radu Drăgușin, scrie publicația britanică Givemesport.

„Se vorbește mult despre transferul unui fundaș central la Tottenham , dar sincer nu știu nimic despre ceva iminent. Cred că sunt mulțumiți de Drăgușin. Van de Ven a revenit, iar Romero este într-o condiție bună. Nu știu dacă mai vor ceva pe acest post. Dacă se ivește o oportunitate, știm că Tottenham e mereu pregătită, dar nu știu să mai urmeze ceva.

ADVERTISEMENT

Calafiori nu pleacă de la Bologna în perioada de mercato a iernii, cu siguranță. Este un jucător urmărit de multe cluburi europene și face o treabă fantastică la Bologna sezonul acesta. Dar nu este ceva care să se întâmple acum”, a spus Romano, citat de presa britanică.

Radu Drăgușin, dorit de fani pe teren!

Radu Drăgușin a prins doar 7 minute pe teren în două meciuri pentru Tottenham, însă suporterii londonezilor au mare încredere în fotbalistul român. Aceștia au scris zeci de mesaje de încurajare pe conturile de socializare ale clubului prin care îi cer lui Ange Postecoglou să-l folosească titular pe Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin va avea șansa zilele următoare să-și demonstreze calitățile. După meciul de miercuri cu Brentford (3-2), unde românul a jucat două minute, londonezii vor întâlni Everton pe 3 februarie. Astfel, antrenorul lui Spurs se gândește serios să ruleze jucătorii în apărare.

Radu Drăgușin și Florinel Coman, tricolorii anului!

Radu Drăgușin și Florinel Coman împart prima poziție pentru premiul de „tricolorul anului 2023”. Topul s-a realizat în urma voturilor din fiecare lună a suporterilor echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Astfel, fotbalistul lui Tottenham a fost ales tricolorul lunii decembrie, depășindu-i pe Dennis Man, Darius Olaru și Florinel Coman. Dar în urma clasamentului general pe tot anul Drăgușin și Coman se află pe primul loc la egalitate de puncte. Atât Drăgușin, cât și Coman au acumulat 32 de puncte, fiind la 10 puncte de următoarea poziție ocupată de Nicușor Stanciu.

Care au fost câștigătorii trofeelor lunare în 2023: Răzvan Marin (ianuarie), Adrian Mazilu (februarie), Nicolae Stanciu (martie), Florinel Coman (aprilie și iulie), Louis Munteanu (mai), Valentin Mihăilă (iunie), Denis Alibec (august), Radu Drăgușin (septembrie și decembrie), Ianis Hagi (octombrie), Horațiu Moldovan (noiembrie).

  • 20 de milioane de euro a ajuns cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt
ADVERTISEMENT