Life

Familia Ancăi Serea, posibil infectată cu COVID-19. Primele declarații ale vedetei TV

07.11.2020 | 12:44
Familia Ancai Serea posibil infectata cu COVID19 Primele declaratii ale vedetei TV
Familia Ancăi Serea, posibil infectată cu COVID-19. Primele declarații ale vedetei TV Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Membrii familiei Sînă – Serea au intrat în contact cu persoane apropiate depistate pozitiv cu Covid-19. Anca Serea a distribuit un story pe Instagram în care prezenta venirea unei echipe medicale la domiciliul familiei pentru a-i testa. Vedeta a mărturisit că se teme de infecția cu SARS-COV-2 și crede că testarea acasă e cea mai bună soluție.

Anca menționează că niciunul dintre ei nu prezintă simptome specifice infecției, iar testul nu a fost unul neplăcut, deși cei mici nu au fost foarte încântați de procedură.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adi Sînă specifică foarte clar că este convinsă de existența acestui virus și, într-un live pe Facebook, îi explică unei femei, care se dovedea sceptică și vorbea de conspirații, motivul pentru care a făcut publică testarea tuturor membrilor familiei.

Familia Ancăi Serea testată pentru Covid-19. Ce crede vedeta despre pandemia Covid-19

Ea anunță că au făcut atât PCR-ul cât și testul de sânge și spune că este de datoria noastră să ne protejăm și să-i protejăm pe cei dragi. Mentionează că virusul ne îngrădește existența și libertatea, dar e necesar să tratăm lucrurile cu seriozitate și cu respect față de noi, dar și pentru oamenii care au probleme de sănătate și pot dezvolta forme mai grave.

ADVERTISEMENT
Anca Serea
Anca Serea, testată pentru Covid-19
Sursa foto: InstaStory

Anca povestește că a primit multe întrebări privitoare la starea de sănătate a familiei și, din acest motiv, a dorit să anunțe publicul cu privire la testarea familiei. Totodată, ea le explică fanilor că e important să ne protejăm și că în familia lor toată lumea poartă masca de protecție, protecția personală fiind singurul mod în care putem trece cu bine peste această perioadă.

Nu este prima dată când Serea vorbește de pandemia de coronavirus, ea a povestit, tot pe Facebook, că o întristează situația în care ne aflăm. „Am preferat să evit să scriu sau să vorbesc prea multe despre pandemia de coronavirus… Am considerat că există suficienți specialiști și persoane care își exprimă părerea, așa că nu mai are sens să intervin și eu.

ADVERTISEMENT

Cred că mass-media este oricum suprasaturată de acest subiect. Însă nu pot nega că am avut speranța ca lucrurile să evolueze înspre bine. Anunțul de ieri m-a întristat, recunosc, că vor fi reinstituite restricții cu privire la restaurante și cinematografe.

Speram că odată cu trecerea timpului numărul de cazuri să scadă și, cumva, să revenim la normalitate. Acea normalitate în care nu este nevoie să purtăm măști pe față, să ne dezinfectăm neîncetat mâinile și să păstrăm distanța față de alte persoane.

ADVERTISEMENT

Din păcate, această normalitate pare acum atât de departe… Continui totuși să cred că noi oamenii suntem puternici, foarte puternici și vom reuși să depășim acest obstacol. Va reveni, cândva, acea zi în care ne vom putea strânge mâinile și ne vom îmbrățișa, iar totul va părea un vis urât! Multă sănătate și vești bune! 🙏 #staysafe”, este postarea prin care mama eroină le explica urmăritorilor cum vede situația în care ne aflăm.

ADVERTISEMENT