Life

Familia care are 19 copii. Cei doi soți nu vor să se oprească aici și mai vor încă un bebeluș

Un cuplu are 19 copii, dar spune că își dorește să aducă pe lume încă un bebeluș. Partenerii de viață au planuri mărețe.
02.01.2024 | 18:05
Familia care are 19 copii Cei doi soti nu vor sa se opreasca aici si mai vor inca un bebelus
Un cuplu are 19 copii, dar spune că își dorește să aducă pe lume încă un bebeluș. Partenerii de viață au planuri mărețe. Sursa foto: Desiree Spegal / SWNS
ADVERTISEMENT

Familia care are 19 copii. Cei doi soți nu vor să se oprească aici și mai vor încă un bebeluș, ei având o poveste de dragoste care a început în octombrie 2013 prin intermediul unor prieteni comuni. Sunt căsătoriți din iulie 2014.

Un cuplu are 19 copii, dar spune că își dorește să aducă pe lume încă un bebeluș. Partenerii de viață au planuri mărețe

Un cuplu are 19 copii, dar spune că își dorește să aducă pe lume încă un bebeluș. Partenerii de viață au planuri mărețe în continuare din acest punct de vedere. Declarațiile lor pot fi unele neașteptate pentru restul oamenilor.

ADVERTISEMENT

Desiree Hart-Spegal (35 de ani) și Chris (42 de ani) din Forth Worth, Texas, SUA, își doresc să egaleze numărul de băieți cu cel al fetelor. În prezent, cei doi soți au 10 fete și 9 băieți și nu exclud să aducă pe lume încă un copil.

Bărbatul a mai fost căsătorit înainte și are din primul mariaj 8 copii Skyler (21 ani), Gavin (20 ani), Braden (19 ani), Kaden (16 ani), Jayden (13 ani), Sarayia (13 ani) și gemenii Chevelle și Donny, în vârstă de 10 ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeia din Statele Unite ale Americii are la rândul său trei copii din mai multe relații anterioare: Maliki (18 ani), Makaila (17 ani) și Andrew (10 ani). Pe de altă parte, cei doi parteneri de viață au împreună 8 copii.

Aceștia sunt Christa (8 ani), Izabella (7 ani), Christopher Jr (6 ani), Lily (5 ani), Heavenly-Grace (4 ani), Elliesiah (3 ani), Breiella (1 an) și Zeke (șase luni). Familia cu 19 copii deține o reprezentanță auto și nu intenționează să se oprească aici.

ADVERTISEMENT

Desiree și Chris, pregătiți să devină părinți din nou

Desiree nu ar spune „Nu” dacă ar rămâne însărcinată. Asta înseamnă că se bucură enorm dacă vine pe lume copilul cu numărul 20. Femeia și partenerul de viață nu vorbesc deloc despre cât de greu le este cu cei mici.

„Sunt foarte fertilă. Avem 10 fete și nouă băieți. Sunt deschisă să am un al douăzecilea copil – ca să fim chit. Nu mă deranjează să am mai mulți”, a spus mama copiilor pentru publicația Mirror.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să am atât de mulți copii. Suntem o familie mixtă perfect imperfectă. Continuăm să mergem și să mergem mai departe”, a completat Desiree, mai arată sursa menționată anterior.

„Acum chiar îmi place personalitatea fiecăruia. Toate personalitățile lor diferită și îmi place să îi văd cum cresc”, a spus Chris. Soția bărbatului din SUA crede că în 2024 va fi mamă din nou.

În momentul de față, cei doi soți sunt pregătiți să devină părinți din nou. Cuplul și cea mai mare parte din copii locuiesc într-o casă cu mai multe dormitoare din Spokane, Washington. Anterior, stăteau într-o locuință cu 4 dormitoare.

ADVERTISEMENT
Tags: