News

Familia de 8 persoane care locuiește de peste 230 de zile într-un hotel de lux. Vor să se mute permanent aici, pentru că e mai ieftin

O familie chineză formată din opt persoane a stârnit vâlvă pe rețelele de socializare datorită stilului de viață neconvențional pe care l-au ales.
13.01.2024 | 18:14
Familia de 8 persoane care locuieste de peste 230 de zile intrun hotel de lux Vor sa se mute permanent aici pentru ca e mai ieftin
Cei opt membri ai familiei ar putea locui permanent la hotel Sursa foto: Oddity Central
ADVERTISEMENT

În loc să locuiască într-o casă tradițională, ei au ales să stea într-un hotel de lux în ultimele 229 de zile și nu există niciun semn că vor renunța prea curând la acest aranjament deosebit.

Familia de 8 persoane care locuiește de 230 de zile într-un hotel de lux

Întreaga familie a ales să stea la un hotel din Nanyang, unde plătește zilnic 1.000 de yuani (140 de dolari americani), după cum a relatat South China Morning Post.

ADVERTISEMENT

Familia ocupă un apartament format dintr-un living și două camere cu două paturi. Caracterul all-inclusive al tarifului camerei înseamnă că sunt scutiți de taxe suplimentare pentru electricitate, apă, parcare sau încălzire.

Familia este atât de mulțumită de stilul de viață la hotel încât se gândește să facă din acesta un aranjament permanent pentru tot restul vieții lor.

ADVERTISEMENT

Această poveste neobișnuită a atras atenția atunci când un videoclip a apărut pe rețelele de socializare, care îi arată pe membrii familiei stând în camera lor de hotel dotată cu o canapea, un televizor, scaune și aprovizionată cu necesitățile zilnice, cum ar fi haine, mâncare și apă.

“Astăzi este cea de-a 229-a zi a șederii noastre la hotel. Camera costă 1.000 de yuani pe zi. Familia noastră de opt persoane trăiește foarte bine.

ADVERTISEMENT

Ne simțim fericiți trăind aici, așa că plănuim să locuim la hotel pentru tot restul vieții noastre”, a declarat un membru al familiei, Mu Xue, un membru al familiei. Ea a menționat că hotelul le-a oferit un tarif exclusiv pentru sejururi prelungite.

Vor să se mute permanent, pentru că e mai ieftin

Într-un clip separat, Mu a împărtășit că familia ei deține șase proprietăți și se bucură de o situație financiară stabilă.

ADVERTISEMENT

“Nu m-am gândit niciodată că acest mod de viață va ajuta la economisirea banilor. Simt doar că face totul mai convenabil. Ne simțim fericiți trăind aici, așa că plănuim să locuim într-un hotel pentru tot restul vieții noastre”, a mai transmis Mu.

În timp ce unii utilizatori online au fost intrigați de acest stil de viață neconvențional, alții l-au considerat mai degrabă absurd, sugerând că ar putea fi incomod pentru membrii familiei.

Potrivit Anjuke, o platformă de informații imobiliare din China continentală, chiria lunară medie pentru un apartament cu două camere în Shanghai a crescut la 20.000 de yuani (2.800 de dolari americani), fără utilități.

Prin contrast, șederea la hotel se ridică la 30.000 de yuani pe lună (4.200 de dolari americani), cu toate cheltuielile incluse.

ADVERTISEMENT
Tags: