Life

Familia i-a îndeplinit marea dorință lui Nelu Ploieșteanu. Nepotul artistului a făcut dezvăluirea

Familia i-a îndeplinit marea dorință lui Nelu Ploieșteanu, la aproape doi ani de la deces. Ce a dezvăluit nepotul regretatului artist.
23.01.2023 | 07:26
Familia ia indeplinit marea dorinta lui Nelu Ploiesteanu Nepotul artistului a facut dezvaluirea
Familia i-a îndeplinit marea dorință lui Nelu Ploieșteanu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marea dorință a lui Nelu Ploieșteanu a fost îndeplinită de familia acestuia. La aproape doi ani de la decesul regretatului cântăreț, nepotul acestuia a făcut câteva declarații.

Marea dorință a lui Nelu Ploieșteanu, îndeplinită de familia sa

Interpretul de muzică lăutărească s-a stins din viață cu aproximativ doi ani în urmă, răpus de complicațiile cauzate de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a atins din viață pe 2 aprilie 2021, în timp ce era internat la un spital din Capitală. Familia vrea ca decesul regretatului interpret să fie cercetat.

Înainte de deces, Nelu Ploieșteanu le-a spus membrilor familiei care este marea sa dorință, iar aceștia au ținut cont de ea.

ADVERTISEMENT

Antonio Gavrilă, nepotul cântărețului, a spus că membrii familiei încă sunt îndurerați după pierderea acestuia, însă încearcă să fie mereu veseli și să-și trăiască viața cu mândrie, așa cum și-ar fi dorit Nelu Ploieșteanu.

“Suntem bine cu toții acum. În aprilie, anul acesta se împlinesc doi ani de la moartea lui. Chiar dacă timpul trece rănile din sufletul nostru nu le poate acoperi nimeni niciodată.

ADVERTISEMENT

Nu poți să treci peste o astfel de cumpănă atât de ușor. Bunelul meu nu și-a dorit niciodată ca familia și nepoții lui să fie nefericiți, tot timpul ne spunea că trebuie să fim bine, să râdem.

Așa că o să îi îndeplinim această dorință cum spunea el ‘pe eleganță’. Nu ne-a lăsat nimic cu limbă de moartea pentru că știa că așa vom face pentru că are niște nepoți cuminți, la casele lor.”, a declarat Antonio pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Antonio a mai spus că există mereu o lumânare la locul de veci al regretatului lăutar. Bunica sa, Elena Ploieșteanu, merge zilnic la cimitir și îi aprinde acestuia o lumânare.

La rândul său, Antonio are și el grijă să meargă la locul de veci al lui Nelu Ploieșteanu atunci când poate. Tânărul este muzician și are adesea concerte în străinătate.

“Mamaie (n.r – Elena Ploieșteanu) merge în fiecare zi la cimitir la el și îi aprinde câte o lumânare. O să trec și eu zilele acestea pe la mormânt pe la dânsul, pentru că tocmai ce am ajuns în țară.

Eu sunt de profesie pianist și compozitor și am spectacole și în străinătate. Mereu sunt pe drumuri dar când am timp merg pe la el mereu.”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT