Life

Familia lui Culiță Sterp, apel pentru toți fanii lui. Ce descoperire a făcut: “Sunt niște escroci. Nu știu cum unii pot crede așa ceva”

Apelul făcut de familia lui Culiță Sterp către fanii lui. Descoperirea făcută de aceasta, în legătura cu escrocheria cu care se confruntă artistul.
02.04.2023 | 12:42
Familia lui Culita Sterp apel pentru toti fanii lui Ce descoperire a facut Sunt niste escroci Nu stiu cum unii pot crede asa ceva
Cum este folosită imaginea lui Culiță Sterp pentru a fi păcăliți oamenii de bani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Probleme pentru Culiță Sterp. Familia cântărețului de manele a făcut apel către fanii acestuia să nu se încreadă în niște filmulețe apărute în mediul online, legate de câștigarea unor premii în bani. Despre ce este, mai exact, vorba?

Culiță Sterp, țintă a unei escrocherii. Cum este folosită imaginea lui pentru bani

De ceva timp, pe rețelele de socializare circulă clipuri video, în care Culiță Sterp apare că ar fi ”live” și le promite fanilor premii de mii de euro, în schimbul unor răspunsuri corecte despre ceea ce văd într-o imagine alăturată din filmuleț.

ADVERTISEMENT

Soția interpretului, Daniela Iliescu, a văzut escrocheria și a primit mesaje în acest sens, după care a semnalat-o admiratorilor acestuia. Le-a transmis să nu ofere bani, deoarece clipurile video nu sunt live-uri, ci înregistrări de live-uri, repostate pe rețelele de socializare, cu imagini și texte prin care se promit premii false.

Mai mult, Daniela Iliescu i-a avertizat pe oameni și să nu ofere detalii din cartea de identitate și despre cardul bancar, deoarece pot rămâne fără niciun ban în cont. ”Cineva se dă drept Culiță pe Facebook și cere oamenilor buletinul.Apăreai și tu și Milan în live… cred că era un live de-al lui Culiță mai vechi.”, a transmis Daniela, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

”Bună. Te deranjez în legătură cu jocul pe live la Culiță. Mi s-a trimis mesaj că am fost aleasă ca câștigătoare, dar nu pot să mă loghez cu cardul, nu știu de ce nu-mi dă voie. Mulțumesc.”, este unul dintre mesajele pe care le-a primit Daniela Iliescu de la unul dintre fanii lui Culiță.

Daniela, soția lui Culiță Sterp: ”Să nu aveți încredere în așa ceva, nu este un live făcut de Culiță”

Partenera solistului i-a mai îndrumat pe fani și să dea ”raport” clipurilor video, imaginilor, în care este folosită identitatea lui Culiță Sterp, în așa fel încât să nu cadă tot mai multe persoane în capcană. ”Sunt niște escroci”, spune tânăra.

ADVERTISEMENT

”Acești oameni care fac live-uri pe Facebook sunt niște escroci și vă fură datele cardului și cele de pe buletin. Nu știu cum unii pot crede așa ceva, apoi datorie vina pe Culiță că vă dă țepe. Încercați să le dați raport.

Să nu aveți încredere în așa ceva, nu este un live făcut de Culiță. E un live vechi de-al nostru pe care l-au copiat și l-au repostat.”, a mai transmis Daniela Iliescu, în speranța că se va face suficient de înțeleasă.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este unul dintre cei mai în vogă artiști de manele în momentul de față. Piesele sale adună milioane de vizualizări pe youtube, mulți români admirându-l pentru cum cântă. De asemenea, interpretul este și foarte activ pe Facebook sau pe Instagram, primind zilnic zeci de mii de aprecieri la postările sale.

ADVERTISEMENT
Tags: