Life

“Familie de pupăcioși”. Tavi Clonda și Gabriela Cristea, imagine inedită alături de fetele lor

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au surprins fanii. Cei doi au publicat o imagine inedită alături de fetele lor, care a strâns un val de aprecieri.
27.12.2022 | 09:12
Familie de pupaciosi Tavi Clonda si Gabriela Cristea imagine inedita alaturi de fetele lor
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini de poveste cu fiicele lor. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, imagine de poveste alături de fiicele lor

Sunt împreună de ani buni, au două fiice superbe și se înțeleg de minune, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Deși au existat și momente dificile în relația lor, de când au devenit părinți, lucrurile s-au rezolvat între timp.

ADVERTISEMENT

Cei doi par că au găsit rețeta unei relații perfecte, dar și longevive, iar asta o confirmă și imaginile publicate de cei doi, dar și gesturile care sunt reciproce.

De Crăciun însă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să își impresioneze fanii cu o fotografie de poveste.

ADVERTISEMENT

Ambii parteneri de viață stau alături de fiicele lor, îmbrățișați și se pupă unii pe alții, semn că dragostea plutește în aer în perioada sărbătorilor de iarnă.

Totodată, cei doi le-au urat și sărbători fericite urmăritorilor, care la rândul lor i-au felicitat.

ADVERTISEMENT

”Familie de pupăcioși! Ne-am coordonat…hahahahha! Să aveți un Crăciun fericit, dragilor!”, au scris cei doi în dreptul imaginii postate pe contul de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au surprins fiicele de Moș Nicoale

Menționăm faptul că Gabriela Cristea, dar și Tavi Clonda au grijă să își răsfețe fiicele, indiferent de perioada din an. Spre exemplu, de Moș Nicolae, aceștia au avut grijă să le surprindă plăcut pe micuțe.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, cei doi se gândesc și la sănătate. Drept dovadă, de Moș Nicolae, fetițele cuplului au avut în ghetuțe fructe, dar și o jucărie pe care și-au dorit-o.

”Nu o să le mai dăm dulciuri, ci fructe și câte o jucărioară. Au primit până acum încât ne putem deschide un magazin (…). 

Nu sunt de acord să mănânce multe dulciuri. Mai bine un fruct, o clementină, sunt înnebunite după ele. Își vor face ghetuțele în seara asta. Nu mai e cu cremă, dar să fie curate. Noi ne făceam negri pe mâini”, povestea Tavi Clonda, într-un interviu acordat pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT