Sport

Fan intrat pe teren în Franța – Elveția! Paza de pe „National Arena” a intervenit prompt. Video

Un fan a reușit să intre pe teren în timpul meciului dintre Franța și Elveția, de pe „National Arena”.
Fan intrat pe teren in Franta  Elvetia Paza de pe National Arena a intervenit prompt Video
ADVERTISEMENT

Din fericire, fanul a fost pașnic, nu a avut tentativa de a lovi jucătorii, iar forțele de ordine au intervenit prompt și l-au îndepărtat pe suporter din teren, moment în care jucătorii ambelor echipe au luat o pauză de hidratare.

Suporterul intrat pe teren avea un tricou cu emblema naționalei de fotbal a Moldovei și cu însemnele Federației Moldovene de Fotbal (FMF).

ADVERTISEMENT

Fanul intrat pe teren în Franța – Elveția, de pe „National Arena”, avea un tricou al Moldovei

În minutul 37, un suporter a intrat pe teren la meciul dintre Franța și Elveția, ultimul duel care se joacă pe „National Arena”, la EURO 2020, însă a fost îndepărtat repede de forțele de ordine.

Imaginile surprinse de reporterii FANATIK arată că fanul purta un tricou al naționalei Moldovei. Acesta a fost pașnic, fără să încerce să lovească un jucător.

ADVERTISEMENT

De altfel, nu a fost primul suporter intrat pe teren la un meci de la EURO 2020. O fată a intrat pe teren la meciul dintre Finlanda și Belgia, făcând reclamă la o cryptomonedă.

Un alt fan a intrat pe teren la meciul dintre Germania și Ungaria, cu un protest pro-LGBT, ca formă de reacție împotriva legilor adoptate de maghiari.

ADVERTISEMENT

Englezii și-au dat afară firma de pază din cauza fanilor

Englezii au luat decizia radicală de a da afară o bună parte din angajații firmei de securitate, urmând să apeleze la o altă firmă specializată, pentru a proteja jucătorii.

Federației Engleze de Fotbal i s-a părut intolerabil ca o firmă de securitate să nu poată gestiona o acțiunea a unor suporteri, care au ajuns prea ușor aproape de fotbaliștii lui Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT

Decizia a venit ca urmare după ce un grup de 50 de suporteri englezi au ajuns la doar câțiva metri de jucători, imediat după ce fotbaliștii au coborât din autocar, pentru a merge la hotel, cu o zi înaintea duelului cu Croația, de pe 13 iunie, scor 1-0.

Grupul de 50 de suporteri au trecut lejer de securitate și s-au apropiat de jucătorii Angliei, însă nu au făcut nimic periculos, doar și-au făcut poze și i-au încurajat înaintea primului meci de la EURO 2020.

Nu au stat mult alături de favoriții lor, pentru că securitatea a intervenit și i-a dat la o parte pe suporteri, însă Federația Engleză de Fotbal s-a supărat, luând în calcul un scenariu negru care se putea întâmpla în acele momente.

ADVERTISEMENT
Tags: