Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik se implică în meciul caritabil Unirea Urziceni – Liga Legendelor, cu invitați de gală. „Mă lăsați fără cuvinte!”. Toate detaliile despre evenimentul de pe 15 mai. Video exclusiv

Fanatik susține financiar o cauză nobilă la meciul dintre Unirea Urziceni și Liga Legendelor. Detalii despre super evenimentul la care va participa și Dan Petrescu.
12.05.2023 | 15:30
Fanatik se implica in meciul caritabil Unirea Urziceni  Liga Legendelor cu invitati de gala Ma lasati fara cuvinte Toate detaliile despre evenimentul de pe 15 mai Video exclusiv
Fanatik se implică în meciul caritabil Unirea Urziceni - Liga Legendelor, cu invitați de gală. Mă lăsați fără cuvinte!. Toate detaliile despre evenimentul de pe 15 mai. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a promovat marele meci dintre foștii campioni ai României din 2009 și nume grele din fotbalul românesc din Liga Legendelor. Organizatorii au vorbit despre acest eveniment la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Iulian Mihăilă, fondatorul Ligii Legendelor, dezvăluiri despre super-evenimentul care va avea loc la Urziceni: „Vom readuce acasă campionii din 2009, în frunte cu Dan Petrescu”

Iulian Mihăilă a vorbit cu mare emoție despre meciul caritabil care va avea loc pe data de 15 mai: „Ce mă mână în luptă? Dorința de a-i ajuta pe cei din jurul nostru care se află în nevoie. Dacă ultima oară am sprijit secția de oncohematologie pedriatică de Institutul Clinic Fundeni, de data aceasta vom sprijini o mamă cu patru copii. 

ADVERTISEMENT

Unul dintre copii este bolnav de sindromul Down și locuiesc în două boxe din cartierul Ferentari, în niște condiții inumane, și 50 de copii aflați sub oblăduirea părintelui paroh de la Catedrala Municipală din Urziceni. 20 sunt de la orfelinatul din oraș și alți 30 din alte familii. E crunt”.

VIDEO MAI JOS:

Antrenorul lui CFR Cluj a făcut eforturi mari ca să poată participa la eveniment, care a fost mutat din luna martie: „Luni, 15 mai, la ora 17:30, pe stadionul Municipal din Urziceni, vom readuce acasă campionii din 2009, în frunte cu Dan Petrescu. Dânsul chiar ne-a rugat să mutăm acest meci la această dată. Inițial era programat pe 26 martie. Ar fi un gest uman și să aprecieze efortul nostru, mai ales că spunea că legendele nu sunt apreciate în România la adevărata valoare”.

ADVERTISEMENT

Iulian Mihăilă dezvăluie ce nume grele vor participa la meciul caritabil: „Va fi un meci din nivelul SuperLigii”

Iulian Mihăilă nu este la primul eveniment de acest gen și organizația sa a luptat pentru mai multe cauze nobile: „Noi chiar asta încercăm prin proiectele noastre. Pe lângă faptul că susținem diverse cauze sociale cu ajutorul meciurilor demonstrative de fotbal, vrem să îi omagiem pe foștii mari jucători ai României. Va fi „Memorialul Ion Poiană”. Acest om a fost mentorul meu și de-a lungul carierei a fost fotbalist, antrenor, observator și arbitru. Va fi meci între campionii României din 2009 versus Liga Legendelor”.

Pe terenul de la Urziceni vor păși și foști câștigători ai Cupei Campionilor Europeni, cu Helmuth Duckadam în rolul de antrenor, dar și alte nume mari din fotbal: „Vor veni Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean, Florin Gardoș, Eric de Oliveira, Marian Savu, Adrian Neaga, Bourceanu, Gigel Bucur, Alin Rațiu, Florentin Petre…

ADVERTISEMENT

În partea cealaltă sunt Sorin Frunză, Marius Onofraș, Marius Bilașco, Bogdan Mara, Răzvan Pădurețu, Cristian Dănălache, Ciprian Petre, Dacian Varga, și toți sunt într-o formă foarte bună fizic. Nivelul va fi mai bun ca la unele meciuri din Liga 2 sau SuperLiga”.

Fanatik cumpără bilete virtuale în valoare de 10.000 de la acest meci caritabil

Iulian Mihăilă a explicat cum oamenii pot dona bani pentru cei 50 copii și acea familie care trăiește în condiții inumane chiar în capitala României: „Oamenii pot ajuta prin achiziționarea biletelor virtuale în valoare de 5 lei per bilet, de pe site-ul ligalegendelor.com, secțiunea cumpără bilete. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, s-a alăturat acestei cauze nobile și a anunțat în direct: „Îți spun de pe acum: Fanatik-ul se bagă! Noi vom cumpăra bilete așa cum am făcut și data trecută și puteți să vă bazați că vom lua bilete în valoare de 10.000 de lei, cu mare drag”.

Organizatorul acestei eveniment a fost extrem de emoționat de acest gest și a spus cu lacrimi în ochi: „Mă lăsați fără cuvinte și chiar m-ați blocat și data trecută. Sunteți singura  persoană din presa și publicație care ne-au sprijinit și financiar. Și trustul Gândul, Metropola și Sport Total FM ne-au fost alături”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: