Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 14 aprilie, ora 20:15 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol și invitați de top înainte și după CFR Cluj – FCSB

Fanatik SuperLiga revine cu o nouă ediție, duminică, 14 aprilie, ora 20:15 în direct la TV pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după CFR Cluj - FCSB.
14.04.2024 | 12:03
Fanatik SuperLiga duminica 14 aprilie ora 2015 la Prima Sport 1 Horia Ivanovici spectacol si invitati de top inainte si dupa CFR Cluj  FCSB
Fanatik SuperLiga, duminică, 14 aprilie, ora 20:15 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol și invitați de top înainte și după CFR Cluj - FCSB
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție incendiară, duminică, 14 aprilie, ora 20:15, în direct pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu cele mai tari reacții, comentarii și analize după derby-ul etapei cu numărul 4 din play-off-ul SuperLigii, CFR Cluj – FCSB în Gruia.

Fanatik SuperLiga, duminică, 14 aprilie, ora 20:15 la Prima Sport 1! Horia Ivanovici, spectacol și invitați de top înainte și după CFR Cluj – FCSB

FANATIK SUPERLIGA garantează spectacol la fiecare ediție. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă dă întâlnire duminică, 14 aprilie, ora 20:15, după duelul Dinamo – Poli Iași, decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Totodată, va fi prefațat duelul la finalul căruia FCSB poate pune o mână pe titlul din SuperLiga. Echipa lui Gigi Becali are meci în Ardeal cu CFR Cluj. O victorie a „roș-albaștrilor” ar închide prematur lupta la campionat.

Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii poate profita de pasul greșit făcut de Universitatea Craiova și se poate distanța, cu o victorie, la 13 puncte de principalele urmăritoare, cu doar 6 etape rămase până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici îi are alături în platoul FANATIK SUPERLIGA pe Viorel Moldovan, Florin Gardoș și Mihai Stoichiță. Emisiunea îmbracă super derby-ul CFR Cluj – FCSB.

Prin telefon vor intra cele mai relevante personaje din fotbalul românesc pentru a analiza lupta la campionat și bătălia acerbă pentru evitarea retrogradării. Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA, cel mai tare talk show de sport din România, revine cu o ediţie incendiară pe Prima Sport 1 duminică seara, de la ora 20:15.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, duminică, 14 aprilie, ora 20:15 pe Prima Sport 1. Spectacolul este garantat

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 în fiecare sâmbătă și duminică, înainte și după cele mai tari meciuri ale etapei. Horia Ivanovici a revenit pe sticlă după o perioadă de pauză de 10 ani și promite spectacol.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Horia Ivanovici și invitații săi tratează așa cum se cuvine cele mai importante momente din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Fie că este vorba despre titlu, lupta pentru cupele europene și războiul pentru supraviețuire, fiecare meci în parte va fi analizat și comentat în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK.

ADVERTISEMENT