Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 19 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici și invitați de top, ediție specială după calificarea la Euro 2024!

FANATIK SUPERLIGA propune o ediție specială, duminică, 19 noiembrie. Horia Ivanovici și invitații săi vor face spectacol după Israel - România 1-1.
18.11.2023 | 17:58
Fanatik SuperLiga duminica 19 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici si invitati de top editie speciala dupa calificarea la Euro 2024
FANATIK SUPERLIGA propune o ediție specială, duminică, 19 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici și invitații săi vor face spectacol după Israel - România. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție specială, duminică, 19 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează meciul Israel – România 1-1 cu invitați de calibru. Și vor fi multe de discutat, pentru că suntem calificați la Euro 2024! Emisiunea poate fi urmăriră LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 19 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după Israel – România

HORIA IVANOVICI vă invită la o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, duminică, 19 noiembrie, ora 10:30. Alături de invitați de marcă, acesta va discuta pe seama întâlnirii Israel – România 1-1, din etapa a 9-a a preliminariilor pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Edi Iordănescu au fost susținuți de toată lumea înaintea partidei de la Felcsut, iar foștii ”tricolori” au transmis numai gânduri bune, chiar dacă unii dintre ei nu au fost convinși de jocul actualei generații. Dar iată că România este la Euro 2024!

HORIA IVANOVICI va face o analiză la sânge a meciului Israel – România 1-1 alături de invitații de top Adi Ilie, Dumitru Dragomir, Robert Niță și Vivi Răchită. Va fi o ediție cu adevărat incendiară despre calificarea ”tricolorilor” la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Cu așa nume în studio și la un asemenea eveniment, este clar că ediția specială de duminică, 18 noiembrie, a FANATIK SUPERLIGA va fi una de colecție. Nu ratați o ediție cu adevărat spectaculoasă în care se va vorbi deschis despre viitorul acestei naționale a României.

Fiți pe fază! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata. ”Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Totodată, înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în cadrul unor ediții speciale de FANATIK SUPERLIGA. Duminică, 19 noiembrie, se va face analiza meciului Israel – România 1-1, dar și o avancronică a partidei cu Elveția. Care ne poate asigura locul 1 în grupă!

ADVERTISEMENT

Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT