Sport

Dinamo – Politehnica Iași 0-0, în etapa 14 din SuperLiga. Criză fără sfârșit pentru „alb-roșii”. Clasamentul actualizat

Dinamo a continuat seria rezultatelor slabe și în etapa 14 din SuperLiga, când nu a reușit decât un 0-0 pe teren propriu cu Politehnica Iași.
27.10.2023 | 22:24
Dinamo  Politehnica Iasi 00 in etapa 14 din SuperLiga Criza fara sfarsit pentru albrosii Clasamentul actualizat
Dinamo - Politehnica Iași 0-0, un egal care nu îi ajută deloc pe „câinii roșii”. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
27-10-2023
17:30

Dinamo - Politehnica Iași 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final. Dinamo dezamăgește din nou, punctul obținut în meciul cu Politehnica Iași fiind echivalentul unei frecții la un picior de lemn. „Câinii” își consolodează poziția 15 în clasament și e greu de crezut că, la cum arată lucrurile, o vor mai părăsi până la finalul campionatului.

Clasament SuperLiga

Min. 90+2: Amzăr centrează perfect pe 6 metri, dar Abdallah este prea lent și nu ajunge balonul pentru a-l împinge în plasă.

Min. 87: Abdallah scapă în careu, dar este blocat de Samayoa în momentul șutului și mingea iese în corner.

Min. 70: Dinamo domină copios repriza secundă, dar fără a-și crea ocazii mari de gol.

Min. 49: Șutul lui Roman din lovitură liberă trece peste poarta lui Dinamo.

Min. 44: Șutul lui Harrison din careu trece puțin pe lângă bară.

Min. 40: Șutul lui Gregorio din careu trece peste transversală.

Min. 26: Golubovic respinge greu în corner, de sub bară, șutul superb al lui Harrison din marginea careului.

Min. 24: Denis Politic pătrunde pe stânga, dar centrează fără adresă.

Min. 23: Marchioni șutează din vole de la 25 de metri, Golubovic e atent și respinge în lateral.

Min . 18: Silviu Lung Jr. respinge în lateral șutul lui Ilic din marginea careului.

Min. 1: A început partida.

27-10-2023
15:57

Echipele de start la Dinamo - Politehnica Iași

Echipele de start la meciul Dinamo – Politehnica Iași.

  • Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Lucas Alves, Homawoo, Amzăr – Iglesias, Bena, Ilic – Ghezali, Gregorio, Politic. Rezerve: Began – I. Roșu, Larrucea, Abdallah, Bordușanu, Patriche, R. Grigore, N. Roșu. Antrenor: Ovidiu Burcă.
  • Politehnica Iași: Lung – Martac, Samayoa, Marchioni, Ispas – Bordeianu, Stefanovici – Harrison, A. Roman, R. Ion – Sg. Buș. Rezerve: Ailenei – Itu, Tincu, Jatoba, Gheorghiță, Ciobanu, Fl. Ilie, Belu Iordache. Antrenor: Leo Grozavu.

Meciul Dinamo – Politehnica Iași are loc vineri, 27 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 14-a din SuperLiga. „Câinii” au fost hingheriți rău etapa trecută, la Sibiu, FC Hermannstadt impunându-se cu 4-0, în timp ce ieșenii au terminat la egalitate acasă, 1-1 cu FC U Craiova 1948.

Unde se joacă meciul Dinamo – Politehnica Iași, în etapa 14 din SuperLiga

Confruntarea Dinamo – Politehnica Iași se desfășoară vineri, 27 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a 14-a din SuperLiga. Dinamo are nevoie ca aerul de  victorie, după ce a ajuns pe penultimul loc în clasament și a luat un singur punct în ultimele șase partide. Politehnica Iași este un adversar foarte periculos, pentru că a reușit deja trei succese pe teren străin.

ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști sunt foarte dezamăgiți de evoluțiile și rezultatele favoriților lor și de faptul că antrenorul Ovidiu Burcă pare incapabil să redreseze situația, echipa parcă afundându-se spre o a doua dramă în ultimii ani, recidiva retrogradării de acum două sezoane. Se vede clar că jocul echipei nu mai funcționează deloc, motiv pentru moldoveni să spere că vor reuși al patrulea succes extern.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Politehnica Iași

Parida Dinamo – Politehnica Iași  se joacă vineri, 27 octombrie, de la ora 20:30,pe Arena Națională din București, în etapa a 14-a din SuperLiga. Ea va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București vineri, 27 octombrie, va fi încă o zi foarte plăcută, chiar dacă, de această dată, soarele nu va mai zburda în voia lui pec cer, având destule momente în care se va ascunde în nori, rezutând un cer variabil. Dar asta nu înseamnă că va ploua. Maxima zilei va urca până la 25 de grade, dar la ora meciului vor mai fi în jur de 19 grade. Va conduce acest meci unul dintre arbitrii din noul val, Rareș Vidican din Satu Mare.

Ce absențe sunt în întâlnirea Dinamo – Politehnica Iași

Pentru antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, acesta ar putea fi ultimul meci dacă Dinamo va pierde. Chiar și în cazul în care nu va obține toate punctele este posibil să se ia această decizie. Dinamo nu a mai câștigat de șapte etape. La meciul cu Politehnica Iași, Ovidiu Burcă are un lot care îi poate permite să decidă cine va intra din primul minut, pentru că valul de absențe s-a epuizat.

ADVERTISEMENT

Și Leo Grozavu are o mulțime de variante la alegere pentru formula de start. Vestea bună ar fi prezența portarului Silviu Lung Junior în rândul celor convocați, dar e foarte posibil ca el să se afle momentan doar pe bancă, iar în teren să intre Ailenei, care și-a făcut pe deplin datoria în ultimele etape.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Politehnica Iași

La acest meci parcă am avea răsturnate în oglindă cotele de la partida FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe. Acolo oaspeții aveau cotă 2,50 la victorie și gazdele 3,00, aici Dinamo e favorită la 2,50 și moldovenii au 3,00. Lucurile continuă tot așa, cotă 1,40 la șansă dublă „1X” și 1,50la șansă dublă „X2”, 1,40 gol marcat Dinamo, 1,45 gol Politehnica. „Over 1,4 goluri” are cotă 1,45.

ADVERTISEMENT

Singura victorie în deplasare pentru ieșeni la București contra „câinilor” este cea din sezonul trecut de Liga 2. În rest, din 2004 până acum toate partidele jucate în prima divizie în Capitală au fost fie câștigate de Dinamo, fie s-au încheiat la egalitate. Dinamo a avut 12 victorii și în șase rânduri s-a consemnat remiza.

ADVERTISEMENT