Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 31 martie, ora 20:30, pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, invitați de top înainte și după Farul – FCSB

FANATIK SUPERLIGA, ediție de top pe Prima Sport 1, duminică, 31 martie, ora 20:30. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după derby-ul Farul - FCSB.
31.03.2024 | 12:00
Fanatik SuperLiga duminica 31 martie ora 2030 pe Prima Sport 1 Horia Ivanovici invitati de top inainte si dupa Farul  FCSB
FANATIK SUPERLIGA, ediție de top pe Prima Sport 1, duminică, 31 martie, ora 20:00. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după derby-ul Farul Constanța - FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top la TV pe Prima Sport 1, duminică, 31 martie, începând cu ora 20:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu reacții, comentarii și analize înainte și după derby-ul Farul Constanța – FCSB de la Ovidiu.

Fanatik SuperLiga, duminică, 31 martie, ora 20:30 pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top înainte și după Farul Constanța – FCSB

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, revine cu o nouă ediție incendiară pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici are invitați de top înainte și după derby-ul Farul Constanța – FCSB.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj și au Rapid au făcut din pași greșiți, iar echipa lui Elias Charalambous are șansa să se distanțeze din nou în clasament, în timp ce Gică Hagi e gata să producă din nou surpriza în fața liderului.

FCSB se confruntă cu o nouă accidentare, după ce favoritul lui Gigi Becali a suferit ruptură musculară, așa cum FANATIK a dezvăluit, pe lângă alte probleme de lot deja cunoscute.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, „Regele” a fixat obiectv jucătorilor săi calificarea în cupele europene, iar înainte de derby-ul cu echipa lui Gigi Becali a spus că Farul poate spera și mai sus de locul trei cu o victorie în fața FCSB-ului.

Horia Ivanovici vă așteaptă cu mult mai multe detalii, dar și super exclusivități marca FANATIK, duminică, 31 martie, pe Prima Sport 1, începând cu ora 20:30. Invitații de top ai lui Horia Ivanovici sunt Adrian Ilie, Robert Niță, și Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Emisiunea se va întinde până după miezul nopții, până la ora 00:30, iar Horia Ivanovici și invitații de top vor analiza în detaliu meciul etapei de la Ovidiu, în urma căruia FCSB poate face un pas marele spre titlu sau Hagi va reuși să mai păstreze suspansul pe final de campionat.

Fanatik SuperLiga, duminică, 31 martie, ora 20:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show”

Horia Ivanovici a revenit în televiziune după o pauză de aproximativ 10 ani. Mutarea anului în peisajul media sportiv propune un adevărat spectacol cu invitați de top, comentarii pe măsură, polemici, discuții, dezbateri și analize pertinente.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, prin telefon vor intra cele mai tari personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume după Farul Constanța – FCSB. Ediția de duminică, 31 martie, a popularului talk-show FANATIK SUPERLIGA promite spectacol: „Să facem show” imediat după Manchester City – Arsenal, partidă care va fi de asemenea analizată.

FANATIK SUPERLIGA va putea fi urmărită live pe Prima Sport 1, în fiecare sâmbătă și duminică, dar și pe platforma www.primaplay.ro. FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, are ca principal obiectiv acoperirea meciurilor și evenimentelor din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiții sportive din România.

ADVERTISEMENT